efainlacluj.ro

Inca un urs vazut pe strazile comunei Apahida de langa Cluj-Napoca!

Primăria Apahida a emis un anunț important cu privire la semnalarea prezenței unui urs în zonele Jucu, Apahida și Cojocna. În satul Corpadea, acest animal sălbatic a distrus o amenajare apicolă, generând îngrijorare în rândul localnicilor și al autorităților.

În acest sens, primăria a luat măsuri de precauție și a transmis un apel către comunitate pentru a fi vigilenți și a evita orice interacțiune cu ursul, în cazul în care acesta ajunge în zona locuințelor

Proprietarul amenajării apicole afectate de urs a depus o sesizare către Primăria Apahida, cerând sprijin și intervenția autorităților competente. Primăria a primit prompt sesizarea și a transmis documentul către acele instituții responsabile de gestionarea situațiilor de acest gen, asigurându-se că problema este abordată într-un mod eficient și în conformitate cu regulamentele și procedurile stabilite.

În fața acestei situații, Primăria Apahida a emis un apel important către locuitori, solicitându-le să fie extrem de vigilenți și să adopte măsuri de siguranță adecvate în cazul în care se confruntă cu prezența ursului în zona lor. Unul dintre aspectele esențiale pe care comunitatea trebuie să le ia în considerare este să nu se apropie de animal și să evite orice tentativă de hrănire a acestuia.

Ursul este un animal sălbatic și, deși este frumos și impresionant, poate deveni periculos în anumite circumstanțe. Interacțiunea umană cu ursul poate fi riscantă, deoarece aceste animale sunt imprevizibile și pot reacționa defensiv sau agresiv în fața unor stimuli neașteptați.

Read Previous

Provocarea off-road interzisă în țările europene, își găsește loc în Munții Carpați

Read Next

VIDEO. Doi copii surprinsi “la joacă” pe acoperișul unui bloc. Un martor a sunat imediat la 112