efainlacluj.ro

A jucat atat pentru U Cluj cat si pentru CFR. Se retrage la 40 de ani cu o cariera remarcabila in spate

Ovidiu Hoban şi-a anunţat retragerea din fotbal, la finalul partidei de Cupa României, dintre Dumbrăviţa şi CFR Cluj. Mijlocaşul lui Dan Petrescu a declarat că va pune ghetele în cui la sfârşitul sezonului, însă nu exclude varianta de a rămâne în staff-ul campioanei.

Ovidiu Hoban, care va împlini 40 de ani luna viitoare, a marcat în victoria lui CFR Cluj cu 5-0, din Cupa României. Mijlocaşul a înscris pentru 1-0, în minutul 50, cu un şut superb la care portarul advers nu a avut nicio şansă.

Ovidiu Hoban îşi va încheia contractul cu CFR Cluj în vară, şi a decis ca atunci să îşi încheie şi cariera de fotbalist. Mijlocaşul a luat această decizie, deşi susţine că din punct de vedere fizic este la un nivel foarte bun în continuare. 

„Până în vară. Ăsta e obiectivul. Nu că n-aş mai putea, dar aşa mi-am propus. E sută la sută. Fotbalistic o să se termine povestea mea. Un meci greu, după ce am marcat primul gol am început să ne mai destindem şi noi puţin. Important e că am câştigat.

Mijlocaşul a avut o carieră remarcabilă, câştigând 11 trofee: 5 titluri de campion şi două Supercupe, alături de CFR Cluj, o cupă a României, cu Petrolul, două Cupe şi o Supercupă ale Israelului, alături de Hapoel Beer Sheva.

În tricoul naţionalei, Hoban a bifat 30 de partide, marcând un gol. Mijlocaşul s-a aflat în lotul României la ultimul turneu final la care „tricolorii” au participat, EURO 2016.

Hoban a mai jucat pentru U Cluj, U Craiova sau Gaz Metan Medias.

Read Previous

Esplanada din fața Teatrului Național va fi gata până la 1 Decembrie promite Emil Boc. Galerie FOTO

Read Next

Gustul ca patrimoniu, domonstratii de gastronomie locala la Cluj! FOTO