efainlacluj.ro

Accident grav în zona localității Bologa, Cluj. Trafic îngreunat.

Un grav accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 2 Februarie 2024, pe DN1, în zona localității Bologa din județul Cluj.

Din primele informații, un accident rutier a avut loc pe DN1, la km 538+600, în apropierea localității Bologa din județul Cluj, unde o autoutilitară și un TIR au fost implicate într-o coliziune. Incidentul a dus la întreruperea circulației în ambele direcții pe sectorul de drum Cluj-Napoca – Oradea.

Forțele de intervenție sunt mobilizate la fața locului, inclusiv pompierii din cadrul Departamentului Huedin. Echipele de intervenție includ o autospecială echipată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Din păcate, bilanțul tragic al accidentului indică că două persoane aflate în autoutilitară și-au pierdut viața. Autoritățile au demarat ancheta pentru a cerceta cu exactitate circumstanțele producerii acestui tragic eveniment rutier.

Recomandăm șoferilor să fie la curent cu actualizările privind restricțiile de trafic în zonă și să considere rute alternative pentru a evita zonele afectate de întreruperile de circulație.

Update ora 10:45 – Trafic reluat.

Foto: ISU Cluj

Update IPJ Cluj: Din informațiile obținute ulterior de la fața locului, a rezultat că bărbatul aflat la volanul autoutilitarei implicate în accident ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, intrând astfel în coliziune cu ansamblul de vehicule.

sursa: INFO TRAFIC

Read Previous

VIDEO. Imagini de pe șantierul drumului expres din Cluj, dintre autostrada A3 și DN1 în zona Tureni.

Read Next

NIKOS VERTIS vine pentru prima dată la CLUJ! Artistul va avea concerte la CLUJ și București în luna februarie. VIDEO & BILETE