efainlacluj.ro

Actiune de impadurire sambata la Maguri Racatau. Cum se pot inscrie Clujenii care vor sa ajute

Asociația Nature O’clock organizează sâmbătă, 14 mai a.c., o activitate de împădurire în zona Măguri Răcătău din județul Cluj.
Cu această ocazie vor fi plantați 4000 de puieți de molid pe o suprafață de un hectar de teren.
Resursele materiale și transportul sunt asigurate de către organizatori, participanții având opțiunea de a ajunge la locul de desfășurare a manifestării și cu mașina personală.

Laura Găină, președinte Asociația Nature O’clock: „Îi invităm, pe această cale, pe toți cetățenii să ia parte la un eveniment de o importanță deosebită pentru sănătate și pentru natură.”

Derulat sub sloganul „Să respirăm și în viitor”, evenimentul va reuni circa 250 de voluntari și va avea următorul program:

  • 8:00 plecarea cu autocarele din zona Cluj Arena;
  • 9:00 – 10:00 instruirea SSM și distribuirea uneltelor și a celor necesare;
  • 10:00 -14:00 începerea activității de plantat sub îndrumarea Direcției Silvice;
  • 14:00 – 15:00 socializare, poze;
  • 15:00 plecarea cu autocarele spre Cluj-Napoca.

Participarea se realizează doar pe bază de înscriere la e-mail – [email protected].
Evenimentul se va derula cu asistența de specialitate a Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Mai multe trupe celebre din Romania vor canta in aceste zile in cadrul unui festival la Parcul Iulius din Cluj. Programul complet

Read Next

O furgoneta de la Street Food Festival face senzatie printre clujeni. Cumperi bautura cu aplicatia si vezi in timp real cat costa cantitatea turnata in pahar