efainlacluj.ro

Actorul clujean Bob Radulescu îl pune la punct pe Iohannis după ce acesta nu a luat atitudine după problema azilelor din Ilfov.

Actorul clujean Bob Radulescu, a luat atitudine în Social Media după ce încă președintele României, Klaus Iohannis nu a luat atitudine cu privire la situația căminelor de bătrâni din Ilfov.

“…cu o excepție. Una singură. Un b** mut surd orb și p**** care în ignoranța lui nu știa. El schia.
Și care, în aceste momente face ce știe el mai bine. Tace și nu face.
Bă, bivole! Scoală, bă, mutule, că faci Sibiul de rușine! Acolo, ciobanii din marginime urlă, bă, când atacă lupii stâna.
Asmute câinii pe lupi și își ia ciomagu’ și sare în apărarea turmei.
Ia-ți și tu bețele de schi și lovește în clăpari să facă ceva zgomot ceva, să nu credem că ai și murit, pe lângă faptul că ai muțit!” a spus Bob

Între timp, după zile întregi de discuții, președintele Iohannis s-a trezit pentru câteva minute din starea de tăcere cu care ne-a obișnuit în cei aproape 10 ani în fruntea țării și a scris câteva cuvinte pe Facebook.

“Ceea ce s-a întâmplat în azilele groazei reprezintă o rușine națională, iar măsurile care vor fi luate trebuie să taie răul de la rădăcină. Sunt foarte mulți vinovați în acest caz, unii direct, cei care i-au supus la rele tratamente pe bătrânii care acolo și-au căutat liniștea și un tratament uman. Aceste persoane trebuie identificate și sancționate conform legii. Dar mai sunt și alții, fiindcă vinovați sunt toți cei care au știut și n-au făcut nimic, n-au sesizat, n-au intervenit. Avem o puzderie de agenții și instituții cu atribuții de control, doar că ne întrebăm ce au verificat, că sesizări au fost, măsuri se pare că nu. Este necesar să fie identificați toți vinovații, indiferent dacă vorbim despre o culpă în exercițiul funcției sau una politică sau morală. Și până când nu vor fi trași la răspundere toți cei care au permis astfel de abuzuri în România, lucrurile nu vor putea fi îmbunătățite. Cei care pot să ia măsuri politice sper să aibă curajul să o facă. Un politician într-o poziție înaltă nu trebuie să meargă să verifice dacă se dau medicamente sau mâncare, trebuie să verifice ca sistemul de care răspunde să dea rezultatele așteptate de cetățeni.” a scris Iohannis

Read Previous

La Cluj se pregătește construcția pentru un centru de îngrijire vârstnici. Cum va arăta. Galerie FOTO

Read Next

Clujul are doua academii de fotbal in TOP 10 din România!