efainlacluj.ro

Aglomerație și haos în minivacanța de 1 Mai: Oamenii s-au înghesuit pe potecile inguste din Cheile Turzii. FOTO

Minivacanța de 1 Mai este o ocazie perfectă pentru a petrece timpul în natură și a explora locuri frumoase din țară. Un astfel de loc este și rezervația naturală Cheile Turzii, cunoscută pentru peisajele spectaculoase și traseele sale pitorești. Cu toate acestea, în acest an, un fenomen neașteptat a avut loc în această destinație turistică populară: oamenii s-au înghesuit atât de mult, încât au călcat, la propriu, în picioare pe potecile înguste din rezervație, creând o atmosferă de haos și aglomerație.

Pe măsură ce turiștii au început să se îndrepte spre potecile din Cheile Turzii, a devenit evident că spațiul era mult prea restrâns pentru a susține numărul mare de vizitatori. Oamenii se înghesuiau pe poteci înguste, iar în unele zone aveai impresia că nu mai ai loc pe unde să pui piciorul. Aceasta a dus la un adevărat haos, în care turiștii încercau să găsească o cale prin mulțimea densă și să se deplaseze într-un ritm foarte lent.

Haosul și aglomerația din Cheile Turzii au avut un impact negativ asupra experienței vizitatorilor. În loc să se bucure de frumusețea și liniștea naturii, oamenii s-au simțit frustrați. Plimbarea relaxantă s-a transformat într-o luptă pentru a avansa prin mulțimea compactă. Mulți vizitatori și-au exprimat dezamăgirea față de situația creată.

Fotografii: Apuseni Transilvania

Read Previous

Normalitate. Clujul are de astazi linie de autobuz cu acces in interiorul aeroportului.

Read Next

Igiena orală în școli. Rezidenții de la UMF-Stomatologie generală, conduc campanii de prevenire a problemelor dentare. FOTO