efainlacluj.ro

Artista clujeancă Silvia a lansat single-ul “Imperfect (de bine)”. VIDEO

Artista clujeancă Silvia a lansat single-ul “Imperfect (de bine)”.


Acesta abordează tema acceptării imperfecțiunilor și este un manifest emoțional despre acceptare și conștientizarea lucrurilor simple și frumoase din jur. „Imperfect (de bine)” este a treia colaborare dintre Silvia și Marius Pop, un muzician cunoscut in industrie, in special pentru colaborarile sale cu Smiley și Rootz Studio. Silvia își dezvăluie latura vulnerabilă, promovând acceptarea de sine și renunțarea la presiunile de a fi perfect.

Piesa aceasta este despre a-ți da voie să fii tu însuți, cu toate imperfecțiunile tale, un reminder pentru a ne ancora in prezent si pentru a privi cu blandete spre a spre lucrurile simple din jurul nostru” a declarat Silvia.

Marius Pop, completează piesa cu un aranjament muzical plin de sensibilitate și talentul său incontestabil la chitară.
“Marius este un muzician excepțional și am fost mereu inspirată de talentul său. Colaborarea cu Rootz este o bucurie de fiecare data, iar piesa ‘Imperfect de bine’ este o reflecție a sinergiei și chimiei noastre muzicale. Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a lucra cu el și pentru modul în care reușim să transmitem emoțiile noastre prin muzică.”

Marius adauga:„Colaborarea cu Silvia a fost întotdeauna o plăcere. Are o sinceritate și o pasiune în muzica sa. ‘Imperfect (de bine)’ este o piesă care, sperăm noi, va atinge inimile multor oameni”

Un element special al piesei este contribuția duo-ului de violoncel clujean Mi’raj, care adaugă o notă de sensibilitate și completează armonios melodia.

Ia-ti o pauza, pune-ti castile si lasa-te purtat de bucuria lucrurilor simple.

Read Previous

Câți bani vor primi Universitatea Cluj și CFR Cluj din drepturile TV. Lista completă a banilor.

Read Next

Încep ZILELE CLUJULUI 2024. Programul complet este AICI