efainlacluj.ro

Așa da! Primăria Florești a amendat cu suma de 20.000 lei un individ care a descărcat deșeuri ilegale pe un câmp.

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a emis un mesaj important, evidențiind determinarea autorităților locale de a menține curățenia și siguranța în comunitatea sa. Comunicatul a adus în prim-plan succesul eforturilor Poliției Locale în identificarea și sancționarea unui individ care a descărcat ilegal deșeuri de construcție pe un câmp din localitate.

Conform informațiilor furnizate, șoferul a fost identificat prin intermediul rețelei extinse de camere de supraveghere stradală și a fost amendat cu suma de 20.000 lei. Primarul a subliniat importanța colaborării strânse cu reprezentanții Gărzii de Mediu și Poliției Locale Cluj-Napoca pentru a intensifica eforturile de monitorizare și sancționare a celor care încalcă legile privind gestionarea deșeurilor.

Primarul a anunțat identificarea a șase persoane responsabile pentru acțiuni similare, în urma unei operațiuni de contracarare a transportului ilegal de deșeuri de construcție. Aceste persoane vor fi amendate cu suma de 10.000 lei fiecare, iar activitățile lor de construcție/demolare vor fi supuse unei verificări riguroase pentru a asigura conformitatea cu legislația în vigoare.

Primăria Florești a subliniat angajamentul său față de protejarea mediului înconjurător și menținerea comunității curate și sigure. Autoritățile locale au implementat măsuri de supraveghere și control, inclusiv supravegherea cu drone, pentru a preveni astfel de activități ilegale. Este important de menționat că persoanele implicate vor suporta consecințele legale ale acțiunilor lor, chiar și în afara teritoriului comunei Florești.

Primarul avertizează că nu va exista loc de scăpare pentru cei care încalcă legea și afectează mediul înconjurător. Mesajul său este clar: comunitatea este dedicată aplicării legilor și protejării resurselor naturale.

Read Previous

ISU Cluj invită clujenii la “Maratonul Resuscitării”, un curs despre manevrele de resuscitare.

Read Next

Veste bună pentru iubitorii de sporturi de iarnă din Cluj-Napoca. Se deschide pârtia de schi de pe dealul Feleacului.