efainlacluj.ro

AUTOironia lui Bob Radulescu. L-a prins zapada in varf de munte cu masina electrica si cauciucuri de vara.😃

Indragitul actor clujean, Bob Radulescu, care joaca deseori rolul lui Haurentiu, a postat pe retelele sociale cum a ajuns la munte cu masina electrica echipata cu cauciucuri de vara.

Acesta si-a facut autoironia povestind intr-un mod amuzant intamplarea din acest weekend.

Foto: Bob Radulescu

“Dacă vă simțiți vreodată mai…tăntălăi, ca să zic așa, gândiți-vă că există om la 43 de ani, umblat prin lume, ușor deștept și priceput în viață, cu experiență, cu ierni petrecute la munte la 1300 m altitudine, care a urcat ieri la cabană cu prognoza meteo în față, pe 6 grade cu plus, cer senin și cauciucuri de vară.
Și s-a trezit așa.

Și se gândește că ce bine ar fi fost dac-ar fi ascultat de prietenii de la Compexit ŠKODA care îl cheamă de 2 săptămâni să-și facă schimbul de cauciucuri, dar el nu și nu, că n-are vreme, că e ocupat, că cine o auzit să vină iarna cu zăpadă in 20 noiembrie???

No…acest prostovan se va da cu sania electrică azi toată ziua și va coborî la oraș când o vrea…natura. Mama natură. Mama ei de natură care în fiecare an ia prin surprindere 2 categorii: autoritățile și proștii…” a comentat situatia Bob Radulescu 😃

Read Previous

Ninge ca in povesti la Muntele Baisorii. Clujenii sunt asteptati la zapada. VIDEO

Read Next

Clujenii se bucura de calatoria luminii prin cele 10 instalatii luminoase din oras. Unde sunt amplasate. Galerie FOTO