efainlacluj.ro

Banca Transilvania a creat aplicatia care transforma telefonul mobil cu android in POS

  • Cu BTPOS App, un dispozitiv cu sistem de operare Android si capabilitate NFC poate fi transformat in POS pentru a accepta plati contactless cu cardul, telefonul sau alte accesorii de plata
  • BT ofera comerciantilor un intreg ecosistem de solutii de plata
  • Peste 43.000 de firme au 80.000 POS-uri de la Banca Transilvania

Banca Transilvania lanseaza BTPOS App, care transforma dispozitivul cu sistem de operare Android al unui comerciant in POS care accepta plati contactless cu cardul, telefonul sau cu alte accesorii de plata.

BT ofera un intreg ecosistem de solutii de plata: POS-uri traditionale, POS-uri Android, mobile POS-uri, solutia proprie eCommerce BT BTeComm, programul de loialitate multi-comerciant STAR, acceptare tichete de masa etc. Acestea sunt prezentate pe BTePOS.ro, platforma prin care comerciantii pot comanda tot ce au nevoie pentru a oferi clientilor posibilitatea de a plati cu cardul, cu telefonul sau online.

“Prin aceasta lansare continuam parcursul digital, completand paleta de solutii de acceptare carduri la plata. Aplicatia POS pentru telefon ofera antreprenorilor o alternativa convenabila, rapida si practica. Solutia va putea fi utilizata de comercianti fie stand alone, fie integrata cu o aplicatie proprie a comerciantului si totodata complementar cu solutiile de acceptare utilizate deja”, declara Oana Ilas, Director Executiv Dezvoltare si Management Produse Retail, Banca Transilvania.

BT, liderul solutiilor de plata cu cardul

  • Peste 43.000 de firme au peste 80.000 POS-uri BT, iar cota de piata in functie de rata de acceptare a solutiilor de plata cu cardul la comercianti este de aproape 30%.
  • Banca are focus inclusiv in zona de eCommerce, avand propria solutie BT eComm si este lider piata, acoperind procesarea tranzactiilor a peste 9.700 de comercianti online.
  • Programul STAR cuprinde peste 19.000 de comercianti, cu circa 17.000 de magazine fizice care accepta plata in rate si cu puncte de loialitate STAR, si peste 2.300 de magazine online.


Banca Transilvania este prima banca din Romania care a primit, anul trecut, certificare ISO 9001:2015 pentru activitati de acceptare a cardurilor la plata prin POS-uri, respectiv de eCommerce. Organismul de certificare este SGS Romania, parte a grupului SGS, lider mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii.

Read Previous

VIDEO. Cum arata partia de SKI de pe Feleac

Read Next

Cluj-Napoca va cumpara in 2022 autobuze cu hidrogen de 24 mil. €

Leave a Reply