efainlacluj.ro

Bob Radulescu se implica pentru a ajuta o tanara nevazatoare din Cluj-Napoca sa-si gaseasca un JOB.

Indragitul actor clujean, Bob Radulescu, si-a aratat inca o data omenia si implicarea in comunitate postand un mesaj prin care cauta sfatul sau ajutorul unor oameni care ar putea sa o ajute pe clujeanca Diana Danciu cu un job in conditiile in care este nevazatoare.

Dragi Oameni de pe internet, am nevoie de sfaturile sau de ajutorul vostru dacă știți sau puteți sau știți pe cineva care știe pe cineva.

Vecina mea de stradă Diana Danciu este o tânără minunată, care își dorește foarte mult să fie utilă societății și să lucreze.
Vrea să muncească, își caută un post, un loc de muncă potrivit unei tinere pricepute la calculator, dar care a primit de la viață o mare provocare.
Diana e nevăzătoare, dar stăpânește bine tastatura, e fată deșteaptă, citită, care știe și simte că în lumea asta trebuie să existe un loc de muncă și pentru ea, mai ales că își dorește să fie cât se poate de independentă.

Deși are o familie minunată iar tatăl ei, prietenul meu Ion Dan Danciu împreună cu mama ei sunt niște Oameni extraordinari care se ocupă de Diana și îi asigură absolut tot ce are nevoie, fata își dorește să muncească.
Și pentru că nu mai știa unde să întrebe, m-a rugat pe mine să postez și să vă cer îndrumare.

Așadar, dacă cineva știe sau are detalii sau un loc de muncă potrivit pentru o fată ambițioasă și luptătoare, vă rog să luați legătura cu ea sau cu tatăl ei sau îmi scrieți mie, orice sfat sau îndrumare e binevenită.

Va mulțumesc frumos, gânduri bune tuturor și sănătate!

a spus Bob Radulescu

Read Previous

VIDEO. Imagini cu vietnamezii din Cluj in timp indeparteaza pielea sobolanilor pentru a-i manca!

Read Next

Reduceri de 70% la brandurile Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein, Liu Jo, Motivi sau Seroussi in Iulius Mall