efainlacluj.ro

Bolt Market se lanseaza la Cluj. Vor livra produsele in 15 minute

Compania Bolt este acum prezentă la Cluj cu toată gama de servicii: ride-hailing, micromobilitate (închirierea de trotinete electrice), livrare de mâncare (Bolt Food), servicii pentru companii (Bolt Business) și livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market).

Bolt Market este în plin proces de extindere a rețelei sale de microdepozite, mizând pe locații plasate strategic în orașe pentru a asigura viteza de livrare și prospețimea produselor comandate.

Serviciile de livrare rapidă a cumpărăturilor încep să facă parte din viața cotidiană, în marile orașe din Europa. Varietatea, prospețimea și disponibilitatea produselor fac ca această alternativă la cumpărăturile tradiționale să câștige din ce în ce mai mult teren și în România. Iar în Cluj dispunem deja de toate avantajele serviciilor lansate anterior: de la baza de utilizatori, la curierii parteneri și la experiența în operațiunile de aprovizionare. Suntem convinși că noul serviciu lansat aici va fi adoptat rapid și se va dovedi a fi de mare ajutor clienților și partenerilor Bolt.” a declarat Eduard Nagy, Country Manager Bolt Market România.

Serviciul își propune să livreze comenzile plasate în 15 minute. Principalele categorii de produse sunt fructe, legume, produse congelate, de băcănie, brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie.

Pentru a folosi noul serviciu Bolt, utilizatorii care au deja instalată aplicația Bolt Food trebuie doar să caute categoria „Magazine” (unde vor vedea lista magazinelor disponibile), să selecteze Bolt Market, să plaseze o comandă online și să confirme adresa de livrare. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare. Plățile se realizează online, prin cardul bancar salvat în aplicație.

Bolt este o companie fondată în Estonia, intitulată inițial Taxify.

Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa.

Read Previous

VIDEO. Medicul rezident din Cluj care educa publicul pe Youtube arata cati bani castiga

Read Next

VIDEO. Rectorul UBB, prezinta in 16 minute cum putem face fata situatilor grele pe care le intampinam

Leave a Reply