efainlacluj.ro

Calificare cu emoții pentru Universitatea Cluj în Cupa României. Meci cu 6 goluri.

U Cluj s-a calificat în grupele Cupei României, însă nu fără emoții. Deplasarea la Piatra Neamț a fost extrem de complicată pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău.

Deschiderea de scor a venit abia în minutul 49, în urma unei faze controversate. Dragoș Tescan a înscris în poarta goală după o ciocnire în 3 între Ianis Stoica și doi adversari, Vișinar și Boison Wynney. Mai mult, Stoica se afla în ofsaid în momentul pasei.

Ceahlăul a egalat în minutul 61, gol cu capul Petkov după o ieșire greșită a lui Plamen Iliev, iar „șepcile roșii” au reintrat în avantaj 20 de minute mai târziu, de la punctul cu var, prin Dan Nistor. Penalty-ul a fost dictat ușor, Ianis Stoica fiind împins de la spate de stoperul Lorenzo Fonseca.

Ianis Stoica a majorat avantajul oaspeților la două minute distanță, execuție frumoasă la colțul lung, iar Patrick Petre a redus din diferență alte două minute mai târziu.

Același Ianis Stoica a stabilit scorul final, 2-4, profitând de o gafă a lui Fonseca.

Read Previous

Clujul este locul 3 în România în topul profitului firmelor după București și Ilfov. Care sunt companiile de TOP din Cluj.

Read Next

Lucrări de marcaje rutiere în lungime de peste 175 km pe 14 drumuri județene din Cluj.