efainlacluj.ro

Căpitanul Universității Cluj trage semnale de alarmă după meciul FCSB. Ce a declarat.

Capitanul Universitatii Cluj, Alex Chipciu, a tras un semnal de alarmă cu privire la gazonul dezastruos de pe Cluj Arena. Acesta a făcut referire și la dorințele suporterilor care par a fi nemulțumiți deși echipa este pe unul dintre locurile fixate ca obiectiv înainte de sezon.


Am văzut că lumea zicea că puteam lua 3 puncte, dar în teren a fost meci greu. OK, am ratat un penalty, dar a fost meci greu, de luptă, nu am riscat nici noi, nici ei. Rămânem în lupta pentru play-off, am făcut egal și la Craiova, după o repriză slabă, dar apoi în a doua am jucat bine. Am demonstrat cu echipele puternice că ne ridicăm la nivelul lor. Acum va fi un meci de totul sau nimic cu Sepsi, au pierdut și ei, trebuie să ne batem până la ultima etapă.

Am vorbit cu soția și mi-a zis că am fost bombă, dar e greu să te ții după Coman, după Olaru, sunt tineri, puternici, au testosteron mult. Cred că ne-a incomodat terenul și pe ei și pe noi, e un teren foarte prost.

Nu poți să pasezi, ei sunt tehnici, noi asta lucrăm mereu la antrenamente, să pasăm, dar nu se poate, dai pe lângă minge, se înfundă gheata, de aceea nu este nici spectacol. Gazonul a fost pus acum și deja e stricat, incredibil, costă și atât. Avem stadioane, nu avem gazoane.

Am pregătit meciul să nu îl las pe Coman liber, că el stă pe acolo, dacă te prinde dă o diagonală, gol. Am stat acolo aproape, am făcut sprinturi scurte, nu ca atunci când eram tânăr, atunci alergam ca dementul.

Cu echipele de sus ne-am ținut bine, poate cu CFR avem o performanță dezastruoasă, mai ales la ei, că acasă ne descurcăm.Toate echipele sunt aproape, e și UTA, trebuie să ne descurcăm. Avem Sepsi, teren bun, apoi cu Farul aici. Eu vreau să jucăm cu presiunea play-off-ului, dar cu șanse reale.

Eu am impresia că nu mai suntem mulțumiți cu nimic, nu mai vedem nimic bun. Păi noi am făcut egal la Craiova și nu eram mulțumiți. Azi am jucat cu un debutant, nu știu dacă Rus a mai jucat la seniori, a intrat Szilaghi, Ilie, păi ne comparăm tinerii noștri cu Olaru sau Coman?

Așa a fost și cu finala Cupei. Nu mai vedem lucrurile bune. Toată lumea vrea play-off, dar noi avem obiectiv 7-9, trebuie să fim realiști, să vedem și ce este bine.

Mie îmi place să fiu mai pesimist spre echilibrat. Eu vreau să văd și răul că dacă ești prea optimist vine Oțelul și te bate” a declarat Alex Chipciu la finalul meciului, potrivit iamsport.ro.

Read Previous

Profesorul Varban Dan-Ioan de la USAMV Cluj a primit recunoaștere europeană pentru producerea de uleiuri esențiale.

Read Next

Primăria Cluj-Napoca a început montarea stâlpuleților pe trotuarele blocate de către șoferii fără spirit civic.