efainlacluj.ro

Ce victorie pentru Cluj! U BT Cluj-Napoca castiga la Ljublijana in Eurocup si lupta pentru Play-Off

U-BT Cluj-Napoca a obținut a patra victorie în actuala ediție a 7DAYS EuroCup și primul succes în deplasare. Campioana României s-a impus pe terenul Cedevitei Olimpija Ljubljana cu scorul de 88 la 80, având trei jucători cu câte 14 puncte marcate.

„Sunt foarte fericit pentru această victorie, e primul succes în deplasare pentru echipa noastră. Asta contează mult și ne dă șanse la calificarea în playoff. Am avut astăzi o rotație mai lungă, datorită venirii lui Jalen Jones. S-a putut vedea asta pe teren și e un lucru foarte bun. Cred că am rămas puternici psihic de-a lungul meciului. Nu le-am permis să vină peste noi și chiar dacă au avut momente când au condus, am știut cum să jucăm și am rămas montați la joc. Am găsit modalități de a prelua din nou avantajul. Este un lucru bun pentru noi și mă bucur, din acest punct de vedere.

Mergem mai departe, suntem o echipă nouă în această competiție, mai avem multă muncă de făcut dar vom merge pas cu pas, vom lua meci după meci și în fiecare partidă vom lupta pentru a ne da șanse la victorie”, a declarat antrenorul principal al lui U-Banca Transilvania

Datorită acestei victorii, campioana României ajunge la un bilanț de 4-7 în EuroCup. În schimb, formația din Slovenia are două victorii și nouă înfrângeri.

În următoarea rundă, Cedevita Olimpija Ljubljana joacă în deplasare, pe terenul lui Joventut Badalona, în timp ce U-BT Cluj-Napoca se deplasează în Italia, pentru disputa cu Umana Reyer Venezia.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball, Twitter – Cedevita Olimpija Ljubljana

Sursa: Baschet.ro

Read Previous

Alin Tise provocat sa concedieze 33% dintre angajati dupa ultima declaratie: “CJ poate functiona cu 66% din angajati”

Read Next

O alunecare de teren de dimensiuni mari a blocat complet un drum de acces in Rachitele, Cluj! Foto