efainlacluj.ro

Ce voia sa devina Mircea Bravo si cum a ajuns sa lucreze cu Bunica Lenuta din Chinteni

La 33 de ani, Mircea Popa, alias Mircea Bravo, unul dintre cei mai apreciați influenceri ai momentului, cunoaște un constant și aproape ireal succes pe rețelele sociale. Transilvănean de loc, Mircea Bravo recunoaște că are o relație aparte cu zona sa natală și cu Ardealul în general, dar și cu capitala țării.

Mircea Bravo visa să se facă procuror

„Am o priză mai mare la publicul din Transilvania. Ardelenii rezonează mai bine cu propunerile mele și cred că e normal să fie așa fiindcă și eu sunt de loc tot de acolo. Însă nu mă pot plânge nici față de celelalte regiuni ale țării, fiindcă am descoperit în ultima vreme că am fani mai peste tot!”, începe el seria discuțiilor în exclusivitate pentru impact.ro.

În prezent, Mircea Bravo are reședința în Cluj-Napoca, oraș în care și-a făcut studiile liceale, dar și pe cele universitare. Copilăria și-a petrecut-o însă într-un mic oraș din aceeași zonă, la Beclean. Așa că atunci când s-a întors din micuța așezare la Cluj, pentru a merge la școală, i s-a părut că destinul i s-a schimbat aproape complet.

Avea să afle repede că trecerea timpului nu iartă pe nimeni. Fiindcă viața sa avea să se schimbe o dată în plus atunci când a ratat o carieră în magistratură. Absolvent al Facultății de Drept, Mircea Popa, alias Mircea Bravo, visa să devină procuror, deși la o adică nu ar fi zis nici unei cariere ca judecător.

Mircea Bravo: „Nu a fost simplu să trec peste”

Respingerea candidaturii sale a dus însă la schimbarea aproape totală a vieții acestuia, care astăzi pare să nu mai în calcul deloc un asemenea scenariu. În prezent are puterea de a recunoaște cu dezinvoltură acest eșec, despre care admite că a venit la pachet cu „o criză de identitate”.

Nu a fost simplu să trec peste, mai ales că m-am confruntat și cu o criză de identitate! Dar am reușit!”, sună diagnosticul său extrem de sincer pe acest subiect.

Clujul i-a oferit ocazia colaborării cu Tanti Lenuța, bunica prototip a micilor noastre ecrane

Însă tot Clujul avea să i-o aducă și pe actuala sa parteneră, pe Elena Moldovan, cea care joacă cu o dezinvoltură incredibilă rolul unei bunici pe care astăzi cei mai mulți decât noi nu o mai întâlnim decât pe micile noastre ecrane.

Tanti Lenuța, sau bunica cum știe o țară întreagă azi, apărea pe un post local clujean. Și atunci avea niște apariții speciale. Profita de un comic de situații și prezenta tot felul de rubrici în care prezenta informații financiare sau tot felul de monologuri pe diverse teme, în care era salvată tocmai de talentul ei rar.

Așa că i-am propus să colaborăm și am reușit să o convingem că împreună putem face o treabă foarte bună!”, adaugă același Mircea Bravo.

Sursa: Impact.ro

Foto: Mircea Bravo

Read Previous

Valea Hasdatelor, traseul inedit dintre Cascada Ciucas si Cheile Turzii, prezentat de clujeanul Dan Pavaloiu. VIDEO

Read Next

Locurile unde s-au infiintat noile treceri de pietoni din Cluj-Napoca