efainlacluj.ro

Cel mai mare operator TV din România își schimbă denumirea. “Abordăm o nouă etapă în traiectoria noastră!”

Începând cu data de 15 mai 2024, RCS & RDS S.A. își va schimba oficial denumirea în Digi Romania S.A. Această schimbare de brand reflectă angajamentul continuu al companiei de a furniza soluții de conectivitate superioare, adaptate nevoilor pieței locale.

Ce Presupune Această Schimbare?

Deși denumirea se modifică, clienții pot fi siguri că operațiunile zilnice ale companiei nu vor fi afectate. Nu sunt necesare formalități suplimentare din partea clienților pentru a continua să beneficieze de serviciile companiei. Datele de identificare și detaliile financiar-bancare ale companiei vor rămâne neschimbate.

“Sub noua identitate, Digi Romania, abordăm o nouă etapă în traiectoria noastră. Ne propunem să explorăm noi oportunităţi prin care să răspundem aşteptărilor şi cerinţelor tot mai complexe ale abonaţilor noştri, prin soluţii performante menite să faciliteze şi să îmbunătăţească experienţa de conectivitate”, explică Serghei Bulgac, Director General Digi Romania.

La finalul anului 2023, Digi acoperea prin infrastructura extinsă de fibră optică peste 9,1 milioane de locuinţe şi deservea peste 5,7 milioane de abonaţi ai serviciului de televiziune, 4,6 milioane de clienţi ai serviciilor broadband (internet fix şi date), peste 5,8 milioane de utilizatori de telefonie mobilă şi 890 de mii de abonaţi de telefonie fixă pe piaţa locală.

Read Previous

VIDEO. Bătaie de joc pe Aeroportul din Cluj. Peste 50 de călători nu s-au putut îmbarca în zborul de Paris pentru că sistemul aeroportului a picat.

Read Next

Comunele din județul Cluj care care vor fi racordate la rețeaua de apă potabilă.