efainlacluj.ro

CFR Cluj a anunțat un super transfer. Fotbalistul de națională va ajunge doar la vară în Gruia.

CFR Cluj anunță transferul lui Mohammed Kamara din vara aceasta

CFR Cluj a făcut un anunț important pentru suporteri și pentru viitorul echipei, confirmând că Mohammed Kamara va fi noul lor jucător începând din vara acestui an. La 26 de ani, atacantul liberian se alătură echipei clujene din primul eșalon din Israel, de la Hapoel Haifa, unde s-a remarcat ca unul dintre cei mai buni jucători. De la debutul său în septembrie 2022, Kamara a reușit să marcheze 10 goluri și să ofere 5 pase decisive în cele 45 de partide jucate pentru echipa israeliană.

Experiența lui Kamara în fotbalul internațional este bogată, având în palmares meciuri jucate în Turcia, pentru Hatayspor și Menemen FK, în Kazakhstan, la FC Astana, în SUA, la Los Angeles Galaxy, și în Germania, pentru Paderborn.

În plus, în primăvara anului trecut, Kamara a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Liberiei, acumulând trei apariții în tricoul țării sale.

Cu acest transfer, CFR Cluj își adaugă un jucător talentat și experimentat în efectivul său, consolidându-și astfel șansele de performanță în competițiile interne și internaționale. Suporterii echipei sunt așteptați cu entuziasm întâmpinarea lui Mohammed Kamara în Gruia și îi doresc mult succes în noua sa etapă la clubul clujean.

Read Previous

Pompierii din Cluj au efectuat 183 de misiuni în doar trei zile

Read Next

FEPAC-UBB, parteneră într-un proiect HORIZO. EUROPE ce vizează transformarea sistemelor de învățământ în era digitală