efainlacluj.ro

CFR Cluj ia măsuri drastice. Care sunt cei 4 jucatori la care va renunta. Lista neagra

Situația la CFR Cluj devine tot mai dificilă, iar campioana en-titre se confruntă cu posibilitatea de a pierde titlul în acest sezon. În încercarea de a diminua bugetul pentru sezonul următor, echipa din Ardeal se pregătește să renunțe la mai mulți jucători care nu au confirmat și care nu mai intră în planurile lor. Aceste schimbări radicale au fost generate de rezultatele sub așteptări ale echipei și de tensiunile interne care au apărut în ultima perioadă.

Printre jucătorii pe lista neagră se află și portarul Cristian Bălgrădean, care în acest sezon a devenit ultima soluție pentru postul de portar. Performanțele sale nu au fost pe măsura așteptărilor, iar conducerea echipei caută alternative mai bune. În plus, echipa a reușit deja să-l transfere pe Cătălin Căbuz de la Chindia, un portar tânăr și promițător, în speranța că acesta va putea aduce un plus de calitate în compartimentul defensiv.

Un alt jucător care se află pe lista de plecări este Bogdan Țîru, al cărui nivel de joc nu a fost satisfăcător și care a căzut în dizgrația antrenorului Dan Petrescu. Chiar dacă Țîru a avut prestații bune în trecut, în ultimul timp nu a reușit să-și confirme valoarea și va fi lăsat să plece în căutarea altor oportunități.

La 31 de ani, Mihai Bordeianu se alătură listei jucătorilor care vor părăsi CFR Cluj în sezonul următor. Relația dintre Bordeianu și antrenorul Dan Petrescu s-a deteriorat în ultima perioadă, iar mijlocașul nu a mai primit șanse de joc. Chiar dacă Bordeianu a fost un jucător important pentru echipă în trecut, conducerea clubului a decis că este timpul să facă o schimbare și să aducă sânge nou în echipă.

Atacantul Gabriel Debeljuh, care a intrat în conflict cu conducerea după o accidentare, se desparte și el de CFR Cluj. Incidentul și tensiunile create au deteriorat relația dintre jucător și club, iar părțile au decis să meargă pe drumuri separate.

Performanțele sub așteptări din acest sezon au fost o surpriză pentru suporteri și conducere, iar echipa se confruntă acum cu necesitatea de a face ajustări și de a găsi jucători care să confirme pe teren.

În ciuda pierderii unor jucători importanți, echipa CFR Cluj dispune de resurse și experiență în a-și reconstrui lotul. Clubul are o istorie de succes și știe cum să facă față provocărilor și să revină mai puternic în sezoanele următoare.

Read Previous

Sesiuni de yoga în aer liber alături de profesori recunoscuți la nivel mondial in acest weekend la Cluj!

Read Next

Strazile din Chinteni rivalizeaza cu cele din Cluj-Napoca. Cum arata noile strazi modernizate in comuna. Galerie FOTO