efainlacluj.ro

CFR Cluj ii propune lui Nicolae Stanciu un salariu de jumatate de milion de € pe an.

Transferat la începutul acestui an în China, la Wuhan Three Towns, Nicolae Stanciu (29 de ani) vrea să revină în Europa, iar două dintre posibilele destinații ale românului sunt reprezentate de Slavia Praga și CFR Cluj

Campioana României îi pregătește mijlocașului cel mai mare salariu din fotbalul românesc.

Patronul CFR-ului, Ioan Varga, nu se uită la bani când vine vorba despre Nicușor Stanciu, căruia îi pune pe masă un salariu de 500.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanță, scrie Spotmedia.

Internaționalul român mai are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024, însă nu s-a acomodat deloc în China și vrea să revină în Europa.

Sunt șanse mari ca fotbalistul să revină în Liga 1 în această iarnă, sub comanda lui Dan Petrescu.

Nicolae Stanciu joacă în China, la Wuhan Three Towns, nou promovata care e pe locul doi al clasamentului primei ligi, la trei puncte în spatele liderului Shandong Taishan.

Mijlocașul a plecat de la FCSB la Anderlecht în august 2016, pentru 9,7 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

Recent, Ioan Varga a recunoscut că îl vrea pe Nicolae Stanciu în Gruia și va încerca să obțină semnătura acestuia în pauza de iarnă. Cu toate acestea, ardelenilor nu le va fi ușor să-l transfere pe internaționalul român, ținând cont de pretențiile financiare ale actualului fotbalist de la Wuhan Three Towns.

Read Previous

Imagini impresionante. Cheile Turzii inconjurate de o mare de nori. GALERIE FOTO

Read Next

Pentru a reduce costurile, pe casutele Targului de Craciun din Cluj au fost montate Panouri Fotovoltaice