efainlacluj.ro

CFR Cluj joaca diseara in gruia in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal.

CFR Cluj disputa in aceasta seara pe stadionul din Gruia, un meci contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal impotriva echipei FC Arges.

Avand in vedere ca duminica vor juca acasa impotriva FCSB-ului, clujenii vor folosi cel mai probabil o echipa formata din rezerve pentru a menaja prima echipa pentru disputa cu bucurestenii.


“Respectăm orice competiție. Într-adevăr, întrucât am avut accidentări inclusiv în meciuri amicale, poate să existe acest risc în Cupa României. Având în vedere că duminică avem un alt meci important din play-off, Dan Petrescu va proteja anumiți jucători.

Sunt jucători care au evoluat mai puțin și, fiind jucători buni, e important să le asiguri meciuri oficiale. Există posibilitatea ca primul “11” să arate diferite față de cel din etapele de campionat. Asta nu înseamnă că nu vrem să câștigăm”, a spus Cristi Balaj pentru Fanatik.

Boateng e accidentat, Camora și Deac, la fel, Bordeianu e suspendat. Deci patru jucători importanți care nu vor juca nici cu FCSB. E foarte greu. O să trebuiască să joace și joi, și duminică anumiți jucători.

O să tratez serios meciul din Cupă, vreau să ne calificăm. Am ajuns în sferturi, nu o să spun că nu vreau în semifinale. Nu va fi ușor, clar. Cu Argeș o să joace și cei care nu au evoluat aproape deloc, trebuie să demonstreze că merită să fie aici, la CFR”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Read Previous

RECORD. Aeroportul din Cluj a avut ieri peste 10.000 de pasageri.

Read Next

Emil Boc: “Cartierul Grigorescu putea ramane fara apa daca nu inchideam str. Dragalina pentru a schimba conducta.” Cand se deschide strada