efainlacluj.ro

CFR Cluj și Universitatea Cluj în TOP-ul celor 5 meciuri cu cei mai mulți suporteri pe stadion în acest sezon al Superligii 1 la fotbal.


Titlul: Echipele de fotbal din Cluj atrag mulțimi impresionante în Superliga 1: U Cluj și CFR Cluj în topul celor mai populare meciuri

Echipele de fotbal din Cluj, U Cluj și CFR Cluj, au reușit să-și marcheze prezența în topul celor mai populare meciuri din Superliga 1 în acest sezon, subliniind astfel pasiunea și devotamentul fanilor pentru fotbalul românesc.

Pe măsură ce Superliga 1 a continuat să își desfășoare competițiile, spectacolele oferite de echipele clujene au captivat atenția a numeroși iubitori ai fotbalului. Într-un top dominat de echipele mari precum FCSB și Rapid, prezența U Cluj și CFR Cluj demonstrează că fotbalul din Cluj-Napoca este în plină ascensiune și că aceste echipe reușesc să atragă mulțimi impresionante chiar și în competiția cu cluburile mai mari și cu tradiție în fotbalul românesc.

Cel mai popular meci din acest sezon a fost confruntarea dintre FCSB și Rapid, cu un număr impresionant de 40.563 de spectatori prezenți în tribune. Totuși, surpriza vine din partea meciurilor în care au fost implicate echipele clujene. De exemplu, în partida dintre U Cluj și FCSB, deși rezultatul a fost unul egal, 23.893 de spectatori au fost martorii unei atmosfere vibrante și pline de emoție.

Meciurile dintre U Cluj și CFR Cluj au fost și ele atracții pentru suporteri, cu un total de 22.614 de spectatori la ultima lor întâlnire, când CFR Cluj a ieșit învingătoare cu scorul de 4-3. Aceste meciuri locale nu numai că au alimentat rivalitatea dintre cele două echipe, dar au demonstrat și puterea lor de a aduce la stadion numeroși fani pasionați.

De asemenea, meciurile în care CFR Cluj a întâlnit FCSB au atras atenția unui număr semnificativ de spectatori, ceea ce arată că interesul pentru fotbalul clujean este în creștere constantă.

Prezența echipei U Cluj în acest top este cu atât mai notabilă cu cât aceasta a fost recent promovată în Superliga 1 și, totuși, a reușit să concureze cu echipele cu o prezență tradițională în acest nivel de fotbal.

  1. FCSB – Rapid 1-2 – 40.563 de spectatori
  2. FCSB – CFR Cluj 1-0 – 28.519 spectatori
  3. ”U” Cluj – FCSB 0-0 – 23.893 de spectatori
  4. Dinamo – FCSB 0-1 – 22.926 de spectatori
  5. ”U” Cluj – CFR Cluj 3-4 – 22.614 spectatori

Faptul că echipele de fotbal din Cluj, U Cluj și CFR Cluj, se află în topul celor mai populare meciuri din Superliga 1 în acest sezon, nu numai că reflectă pasiunea incontestabilă a suporterilor pentru fotbal, dar și creșterea continuă a interesului pentru fotbalul din Cluj.

Read Previous

100 de mesaje de 8 martie pe care să le trimiți doamnelor, domnișoarelor & mamelor.

Read Next

România pe locul 2 în UE privind ratele de fertilitate la născuți vii/ femeie.