efainlacluj.ro

Cluj-Napoca are cel mai performant TRANSPORT PUBLIC din Romania

Gala „Tranzit 2022”, desfășurată la Cluj Napoca, la sfârșitul săptămânii trecute, a desemnat cea mai performantă companie de transport de persoane, aleasă din rândurile tuturor companiilor publice și private din România, pe baza activității și rezultatelor economico-financiare obținute în 2021.

Pentru al cincilea an consecutiv, C.T.P. Cluj Napoca s-a clasat pe locul întâi la categoria “Cel mai eficient operator de transport urban din România.”

Pe locurile doi și trei s-au clasat companiile de transport public din Oradea și Arad.

Precizăm că juriul Galei „Tranzit 2022” a stabilit câștigătorii în urma analizării și comparării activității operaționale; a flotelor de mijloace de transport în comun deținute de companiile publice și private românești; a stării tehnice și ecologice a acestor mijloace de transport pentru persoane, precum și a indicatorilor tehnici, economici și financiari ai tuturor operatorilor care activează în domeniul transportului de călători din România.

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este conștientă că statutul său, de lider național al transportului public și activitatea sa performantă sunt posibile ca urmare a parteneriatului ireproșabil pe care-l avem cu călătorii noștri. De aceea, asigurăm publicul călător clujean și metropolitan de preocuparea noastră constantă pentru ridicarea calității serviciului prestat.

Comportamentul civilizat, corectitudinea comercială și atitudinea proactivă și, la nevoie, critică, a călătorilor noștri reprezintă factorii care mereu fac diferența în cadrul aceastei competiții

Read Previous

Primaria Belis organizeaza referendum pentru a iesi din Parcul Natural Apuseni. In spate asteapta tunurile imobiliare

Read Next

UBB sarbatoreste 150 de ani de invatamant UNIVERSITAR in limba maghiara