efainlacluj.ro

Cluj-Napoca, punct de reper pentru aviație. Aeroportul va găzdui o conferință de prestigiu.

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj, împreună cu Aviation-Event, anunță din nou conferința mult așteptată Aviation-Event 2024 CLJ. Programată pentru 15 martie 2024, în Cluj, România, conferința de anul acesta va pune în lumină tema “Navigând pe Cerul Verde: Integrarea Aviației Durabile și Transformarea Digitală în Operațiunile Aeroportuare.”

Conferința din acest an va explora în profunzime subiecte referitoare la aviația durabilă și va dezvălui tehnologii eco-friendly de vârf, soluții de energie regenerabilă și strategii pentru reducerea amprentei de carbon în industria aviatică. Dezbaterile moderate vor explora domeniul transformării digitale în operațiunile aeroportuare, cercetând ultimele tehnologii inteligente, analiza datelor și inteligența artificială pentru a optimiza atât managementul aeroportului, cât și securitatea. În plus, discuțiile panel și prezentările vor aborda provocările și vor valorifica oportunitățile în privința capacității și extinderii aeroportului, concentrându-se pe dezvoltarea infrastructurii durabile pentru a satisface cererile tot mai mari ale călătoriilor aeriene.

Conferința promite o platformă dinamică pentru liderii din industrie, experți și părțile interesate să colaboreze, să împărtășească insights și să contureze viitorul aviației. Pentru mai multe informații și pentru a vă asigura locul la eveniment, vă invităm să vizitați www.aviation-event.com.

Despre Aviation-Event:

Aviation-Event este o platformă globală dedicată promovării inovației și durabilității în aviație. Conferințele servesc ca forumuri vitale pentru liderii din industrie pentru a aborda provocările și a identifica oportunități în peisajul aviației în continuă evoluție.

Marcel Riwalsky, CEO Aviation-Event, a declarat: “Cluj, România, se dovedește a fi centrul perfect pentru a aduce din nou împreună profesioniștii din aviație la nivel global. Aviation-Event este entuziasmat să anunțe revenirea Aviation-Event 2024 CLJ, programată să aibă loc în Cluj, pe 15 martie 2024.”

PhD. Eng. David Ciceo, CEO Aeroportul Internațional Cluj, a declarat: “După primele două ediții de succes și complet diferite ale conferinței Aviation-Event Cluj în 2022 și 2023, pregătim terenul pentru a treia ediție a Aviation-Event 2024 Cluj.

Întregul ecosistem aviatic este invitat să ne însoțească în Cluj-Napoca, pe 15 martie 2024, pentru o serie de dezbateri, prezentări, interviuri și sesiuni valoroase de networking în cadrul unei conferințe de o zi de neuitat, care va aduce împreună lideri din aviația civilă și vorbitori renumiți din întreaga lume.

Astfel, îi invit pe toți profesioniștii sau entuziaștii din domeniul aviației să facă parte din această a treia ediție a Aviation-Event Cluj și să contribuie în felul lor la succesul general al acestei industrii, care s-a dovedit a fi, în ultimii ani, din ce în ce mai rezilientă și plină de resurse zi de zi.”

Read Previous

Astăzi se împlinesc 13 ani de la moartea Mitropolitului Clujului, Bartolomeu Anania. Cine a fost Bartolomeu Anania.

Read Next

Analiza contingențelor financiare ale Statelor Membre UE: Implicațiile asupra României în contextul economic actual”