efainlacluj.ro

Clujeanul Marius Balo va ajunge acasa exact de Paște. Ne-a transmis gandurile si ora la care va ajunge pe aeroportul din Cluj

Dupa 8 ani de chin petrecuti in inchisorile din China si o luna de carantina in Shanghai, Marius Balo, clujeanul intemnitat 8 ani de zile pentru un presupus prejudiciu de 80$ va ajunge la Cluj duminica.

Mai jos mesajul transmis de catre acesta pentru redactia “E fain la Cluj!”

“Iubitii mei,

Dupa aproape o luna de asteptare, am ajuns in sfarsit la aeroport. Mi s-a confirmat azi dimineata noul bilet cumparat de miercuri. Am facut doua teste COVID la doua clinici diferite, mi-am configurat doua aplicatii (WeChat & AliPay) care afiseaza starea de sanatate si rezultatele acestor teste iar apoi am facut o rezervare pentru un taximetru special, acreditat de autoritati, care sa ma aduca la aeroport. Autostrazile sunt libere, drumurile sunt pustii, singurii pietoni pe strazi sunt pisicile. E lumea lor.

Zborul e o odisee in sine si ma duce cu mintea la calatoria inspre casa a lui Odiseu. Maine, sambata, inainte de pranz, voi zbura inspre Hong Kong cu singura companie care pare sa fi primit recent acceptul autoritatillor pentru a efectua zboruri zilnice din Shanghai inspre HK, Cathay Pacific. Dupa o escala de patru ore in HK, voi lua un zbor de 9 ore inspre Doha, Qatar. Apoi o escala brutala de 9 ore (nu ma plang pentru ca am auzit ca aeroportul e o bijuterie), pentru ca duminica dimineata sa iau un zbor spre Bucuresti. Odiseea va lua sfarsit la ora 19, cand voi ateriza la Cluj.

In ziua de Pasti, nu stiu.. asa s-a nimerit, sa inviez si eu din acest mormant care mi-a fost casa timp de 8 ani de zile. Tin minte ca bunica si mama mai cu seama imi spuneau cand eram mic ca daca se intampla sa mori in aceasta saptamana, in Saptamana Luminata, mergi direct in Rai. Usile Raiului sunt larg deschise si poti sa intri cu nadejde, nu te intreaba nimeni nimic. Raiul pentru mine este Romania, iar celor care nu o vad asa le doresc sa ii fereasca bunul Dumnezeu sa nu treaca prin ce am trecut eu. Tara aceea e un Rai, e Gradina Maicii Domnului.. bucurati-va de ea!

Nadajduiesc sa ajung sa intru si eu in Rai si sa nu ma intrebe nici pe mine nimeni nimic.

cu prietenie,

Marius Balo

PS. Va multumesc pentru tot ajutorul si il rog pe bunul Dumnezeu ca de Sfintele Pasti sa va daruiasca Dvs si celor dragi ai Dvs o sarbatoare a Invierii asa cum v-o doriti.” a fost mesajul transmis de Marius Balo pentru “E fain la Cluj!”

Marius Balo a studiat în SUA între anii 2001-2004 la Academia St. Vladimir din New York, unde a obținut și diploma de Master of Divinity, primul grad profesional al unui pastor. Din 2007 până în 2009, a ocupat postul de director de programe la televiziunea Napoca Cable Network din Cluj-Napoca.

Stabilit în China din 2010, Marius Balo a fost angajat ca expert străin în cadrul Grupului de Tehnologie și Educație XinDongFang (New Oriental) din Beijing, unde a ocupat funcția de trainer. Din 2013, el a ocupat postul de profesor la prestigioasa universitate Renmin University, de asemenea în Beijing

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Salvamonistii clujeni au oferit sprijin unui numar impresionant de persoane in acest sezon. Unde au avut loc solicitarile

Read Next

Manastirea din apropiere de Cluj-Napoca cu cea mai faina panorama. Cum poti ajunge la Manastirea Sfântul Vasile cel Mare