efainlacluj.ro

Clujenii au cumparat cele mai scumpe produse de Black Friday depasind pentru prima data Bucurestiul

Peste 560.000 de clienţi eMAG au comandat vineri, de Black Friday, produse cu o valoare totală de peste 644 de milioane de lei, cu 35 de milioane de lei mai mult faţă de ediţia precedentă. Plata în rate a crescut cu 43% faţă de anul trecut.

Românii au pus mai multe produse în coşul de cumpărături, iar fiecare comandă a conţinut, în medie, 4,1 produse, şi a avut valoarea de 1.170 de lei. Comenzile plasate de clienţii Genius, abonamentul cu livrare gratuită şi alte beneficii în patru aplicaţii de comerţ online – eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful – au cuprins, în medie, 6 articole şi au avut valoarea de 1.359 de lei, potrivit ZF.

Categoriile de produse care au stârnit cel mai mare interes au fost: articole de băcănie, băuturi, jucării şi articole pentru copii, produse de îngrijire personală, mobilă şi articole pentru casă sau electronice şi electrocasnice. Dintre categoriile speciale, disponibile doar de Black Friday, carnea de porc, voucherele de reducere pentru bilete de avion Tarom, pachetele turistice şi serviciile medicale au fost de interes pentru clienţii eMAG.

”Rezultatele zilei de ieri confirmă forţa comerţului online de a răspunde aşteptărilor clienţilor chiar şi după pandemie. De Black Friday, peste jumătate de milion de români au făcut cumpărături de pe eMAG, unde au descoperit un uriaş mall digital de unde au cumpărat peste 2,2 milioane de produse de la aproape 10.000 de comercianţi care vând pe Marketplace. Interesul enorm se datorează ofertelor foarte bune şi extrem de diverse, care arată că în online găseşti produse pentru fiecare buzunar şi că este loc pentru toţi”, a declarat Tudor Manea, CEO eMAG.

În premieră de Black Friday, oraşul Cluj-Napoca a preluat primul loc în topul localităţilor după valoarea medie a comenzii per client, urmat de Bucureşti, Iaşi şi Constanţa.

Top categorii de produse comandate

  • Băuturi, băcănie şi petshop: 380.366
  • Jucării şi articole pentru copii: 364.139
  • Parfumuri, îngrijire personală şi cosmetice: 276.772
  • Mobilier şi produse pentru casă: 204.135
  • Electrocasnice mari şi mici: 165.194
  • Bricolaj, grădină şi auto: 142.544
  • Telefoane, tablete şi gadgeturi: 138.813
  • Laptopuri, IT, birotică şi papetărie: 128.049
  • Televizoare, audio- video, gaming, cărţi: 119.159
  • Fashion şi sport: 102.801

Read Previous

Cand e ceata la Cluj dar soare pe crestele muntilor! VIDEO DRONA

Read Next

CFR castiga din nou iar cu 6 puncte din restante poate ajunge la doar un punct de primul loc in Superliga 1