Clujenii au scapat de ”carantina de weekend”

Incidența cazurilor de COVID-19 a scăzut în acest sfârșit de săptămână la Cluj-Napoca. Astfel, restricțiile de circulație se ridică în weekend, iar magazinele vor funcționa până la ora 21:00 și în zilele de vineri, sâmbătă, duminică, ca în restul săptămânii.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică a județului Cluj, rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1.000 locuitori la data de 26 aprilie pentru perioada 9-22 aprilie în Cluj-Napoca este de 3.21, iar în județ 3.29. Incidență mare înregistrează localitățile: Câmpia Turzii (5.89), Huedin (4.81), Cornești (6.59), Ceanu Mare (7.77), Dăbâca (8.04), Feleacu (5.21), Sâncraiu (6.52), Sic (9,23).

Conform reglementărilor anterioare, printre altele, în unităţile administrative teritoriale în care incidenţa COVID-19 este de peste 3 la mia de locuitori, restaurantele şi cafenelele rămân închise în interior, la fel cluburile, barurile, discotecile, şi nu pot fi organizate spectacole sau concerte cu public.

În schimb, activitatea sălilor de sport și fitness va funcționa din nou în localitățile unde rata de infectare cu Covid-19 este mai mică de 4 la mia de locuitori, respectiv când incidența scade sub 3,5 la mie.

E fain la Cluj

Read Previous

VIDEO Bunica Lenuta i-a luat tractor lui Mircea Bravo :)

Read Next

Coada de sute de metri la centrul de vaccinare drive-through de la Sala Sporturilor Horia Demian. FOTO drona

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *