efainlacluj.ro

Clujenii de la Sports Festival duc conceptul Urban PlayField la Timișoara.

Urban Playfield continuă turul național în alte două mari orașe din țară

Comunitățile din Timișoara și Iași, invitate la joacă în centrul orașului

Urban Playfield, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, își continuă periplul prin țară, în alte douămari orașe din România. Evenimentul va continua în Timișoara (27-28 iulie) și Iași (17-18 august), aducând bucuria mișcării și a jocului în inima acestor comunități.

Timișoara și Iași vor găzdui evenimentele Urban Playfield în parcurile ansamblurilor mixed-use Iulius Town oferind participanților o varietate de activități sportive și divertisment. De la volei și tenis, până la escaladă și badminton, Urban Playfield promite să transforme spațiile urbane în adevărate zone de joacă și mișcare.

Mirel Alexa, organizator Urban Playfield”Am inițiat acest eveniment tânăr și fresh anii trecuți în Cluj-Napoca, iar de anul acesta, Urban Playfield a devenit un festival în tur național prin 10 orașe. Am început în luna mai cu Alba Iulia, Cluj-Napoca și Brașov. A fost un super succes, foarte mulți oameni au venit în zona noastră plină de distracție prin mișcare. Așa că suntem bucuroși să reluăm aventura și să ajungem acum în alte orașe mari din România pentru a promova dreptul nescris la joacă și mișcare!”

Urban Playfield este și o ocazie pentru cluburile sportive din orașe de a-și prezenta performanțele și sportivii, iar pentru comunitate de a le cunoaște. Accesul la toate activitățile este gratuit, iar evenimentul se va desfășura între orele 10:00-21:00.

Programul general Urban Playfield 2024:• 10:00: Deschiderea oficială a evenimentului;• Pe parcursul zilei: invitații la joacă, demonstrații sportive, concursuri cu premii, clase de dansuri moderne, majorete și zumba, activități pentru copii și alte surprize.• 21:00: Închiderea oficială a programului zilei.

Urban Playfield este un proiect care face un tur national, în 10 orașe din țară, dedicate jocului și sportului de masă. Fiecărui oraș-gazdă îi este dedicat un weekend cu o varietate de activități sportive și divertisment pentru toți participanții, indiferent de vârstă. 

Evenimentul promovează ideea că joaca este un drept universal, indiferent de vârstă sau condiție socială, și încurajează pe toată lumea să redescopere plăcerea mișcării și a sportului într-un cadru distractiv și relaxant. Transformând spațiile urbane în zone de joacă, Urban Playfield demonstrează că sportul și joaca pot fi integrate în viața de zi cu zi, chiar și în mijlocul agitației urbane.

Eveniment organizat de către echipa Sports Festival, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România.

Ansamblurile mixte Iulius Town Timişoara și Palas Iaşi sunt parteneri de locație a Urban Playfield.

Mai multe detalii pe urbanplayfield.ro

Read Previous

Strânsu’ fânului. Tradiția de odinioară care cerea ca niciodată să nu se înceapă cositul într-o zi de marți.

Read Next

Plaja din Grigorescu a fost curățată și nivelată pentru clujenii care vor să facă plajă. FOTO