efainlacluj.ro

Clujul devine în acest weekend destinație europeană de trail running.

✅𝐂𝐥𝐮𝐣𝐮𝐥 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐬𝐟𝐚𝐫𝐬𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐩𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐥 𝐫𝐮𝐧𝐧𝐢𝐧𝐠

📌🏃‍♀️🏃Sâmbătă, 𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝐚.𝐜., în județul Cluj, la Buscat Ski & Summer Resort, se desfășoară cel mai pitoresc maraton internațional🌲 montan din România, 𝐦𝐬𝐠 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧 𝐀𝐩𝐮𝐬𝐞𝐧𝐢.

🔵Aflat la cea de-a 13-a ediție, evenimentul va reuni 𝐜𝐜𝐚. 𝟐𝟑𝟎𝟎 de alergători din diferite colțuri ale lumii și se va derula sub sloganul deja consacrat #ÎnRitmulMuntelui.

🟡Pe lângă probele tradiționale, ediția din acest an aduce participanților o nouă provocare, respectiv între Stăuina Runcanilor și Vârful Pietrele Mărunte, pe o distanță de 3,1 km și 430m+, alergătorii se vor întrece pentru titlul de👑 Rege și Regină a Muntelui.

✅Evenimentul este organizat de către Clubul Alpin Român Filiala Cluj, împreună cu partenerii săi, printre aceștia numărându-se și Consiliul Județean Cluj și Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat în subordinea forului administrativ județean.

📌👏Ne bucurăm că în județul nostru se derulează o asemenea manifestare de amploare, devenită deja tradiție. Vom sprijini, în continuare, acele inițiative menite să promoveze sportul, un stil de viață sănătos și, nu în ultimul rând, frumusețea zonei montane a Clujului și imensul potențial turistic al județului.

Read Previous

61 de cupluri au celebrat 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în cadrul ceremoniei organizate la Casino Centrul de Cultura Urbana

Read Next

Iubitorii fotografiei și ai satului românesc sunt invitați la concursul “Fotografia – Document Etnografic”.