efainlacluj.ro

Compania aviatică Ryanair va opera o nouă cursă de pe Aeroportul din Cluj-Napoca catre o capitala Europeana

✈️ Ryanair va opera şi zboruri spre #Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj din sezonul de iarnă al anului 2022‼️

🤝 Aeroportul Internațional Cluj şi compania aeriană Ryanair anunță astăzi operarea zborurilor spre #Dublin, capitala Irlandei, începând din sezonul de iarnă al anului 2022. Dublin este a doua destinaţie spre care va opera Ryanair de pe aeroportul clujean, după #LondraStansted.

✈️ Zborurile spre #Dublin vor fi operate începând din 1 noiembrie 2022, cu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de #marţi şi #sâmbătă, conform programului următor, iar biletele sunt disponibile spre vânzare începând de astăzi, 4 octombrie 2022.

Dublin, capitala Irlandei găzduieşte o serie de monumente, catedrale și biserici, muzee și galerii de artă, clădiri impunătoare, castele învăluite în povești de demult, parcuri cu mult verde și împrejurimi sălbatice. Dublin este cel mai mare centru de învățământ din Irlanda, cu trei universități, cea mai veche fiind Universitatea din Dublin, fondată în secolul al XVI-lea.

✈️ Aeroportul Dublin este cel mai mare aeroport al țării şi este situat la aproximativ 10 kilometri de capitala Irlandei. Anual, acesta înregistrează aproximativ 20 de milioane de pasageri.

Ryanair este compania aeriană numărul #unu din Europa, având 88 de baze şi peste 3.000 de zboruri zilnice, stimulând astfel creşterea şi redresarea traficului în Europa.

👉Mai multe informații şi rezervări pot fi consultate pe site-ul www.ryanair.com

Aeroportul Internaţional Cluj – Partenerul călătoriilor tale!

flyfromCLJ #DUB

Read Previous

😃Ce reactie a avut bunica Lenuta cand a ajuns in camera unui hotel de lux cu baie din sticla. VIDEO

Read Next

Mircea Bravo va propune un concurs in care puteti castiga o cina cu Bunica Lenuta la Chinteni