efainlacluj.ro

Compania clujeana Banca Transilvania a emis primul card animat din Europa, o premiera la nivelul continentului

  • Cardul virtual animat este destinat plăților online și se emite exclusiv din BT Pay.
  • BT Pay vine și cu alte opțiuni noi, care ajută clienții să economisească, să-și majoreze creditul pe card și să aibă acces la conturile curente, indiferent de valuta acestora. 
  • Una dintre noile funcționalități, posibilitatea de a adăuga în aplicație toate conturile curente deschise la Banca Transilvania, a transformat BT Pay din wallet în aplicație de mobile banking și înseamnă acum experiență în 360, cu acces la conturile curente și cardurile BT.
  • Aplicația are un design nou, cu toate opțiunile de bază pe ecranul principal.

Banca Transilvania, în colaborare cu Visa, lansează, în premieră în Europa, cardul virtual cu design animat. Este un card de debit, în lei, pentru persoanele fizice, care poate fi folosit din aplicaţia BT Pay, exclusiv pentru plăți online.

Ne bucurăm să marcăm o premieră la nivel european, prin design-ul animat al noului nostru produs și să adăugăm cardul virtual printre opțiunile pe care le oferim clienților. Cine are un astfel de card este în control când cumpără online, poate să își gestioneze mai bine bugetul și să fie și prietenos cu mediul. Experienţa este cât se poate de simplă: cardul este emis instant și poate fi folosit imediat, alimentat dintr-un alt card BT din BT Pay, detaliile pentru plățile online sunt la îndemână, iar confirmarea plății se face tot prin aplicație, declară Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania. 

Suntem încântați să fim partenerii Băncii Transilvania pentru a lansa cardul virtual cu design animat. Potrivit celui mai recent studiu derulat de Visa privind plățile mobile din România, există un procent în creștere al clienților care sunt dispuși să folosească doar cardul virtual, fără emiterea unuia fizic și care se așteaptă la o experiență de utilizare îmbunătățită. La Visa, credem că diversificarea metodelor de plată este importantă și inovăm constant pentru a le oferi consumatorilor și comercianților modalități rapide, comode și sigure de a plăti și de a fi plătiți. Plățile mobile, în magazin sau online, sunt printre cele mai sigure modalități de plată datorită tehnologiei de tokenizare, care înseamnă înlocuirea datelor cardului pe care un client le introduce într-un portofel mobil cu un set unic de numere, adăugând un nivel suplimentar de securitate, afirmă Elena Ungureanu, Country Manager pentru Visa în România.

Read Previous

Ai stat la camin in perioada studentiei?! Mircea Bravo a filmat cum e viata in caminele din Cluj! 😃 VIDEO

Read Next

Un restaurant din Cluj-Napoca a lansat un meniu inedit cu arome de iarnă. Vezi cum arata preparatele. Galerie FOTO