efainlacluj.ro

Copiii cu deficiente de vedere din Cluj au avut parte de un weekend activ la munte. Cum s-au distrat. Galerie FOTO

🏔🧗𝐓𝐚𝐛𝐚𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐦𝐨𝐧𝐭𝐚𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐢 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐃𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐕𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞

➡️Elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, instituție de învățământ special aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, au avut parte de un weekend activ. O parte dintre aceștia au participat la Tabăra de escaladă 🧗‍♂️care a avut loc la 📍Moara de Pădure, în comuna Băișoara.

📅Derulat între 16 și 18 septembrie a.c., evenimentul a fost organizat de către ✅Asociația Clubul Sportiv Kory Francisc, ✅Organizația de caritate Eco-Phoenix și ✅Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo din subordinea Consiliului Județean Cluj.

🗻Tabăra, care a găzduit mai bine de 30 de participanți, a cuprins, pe parcursul celor trei zile, activități sportive specific montane, precum cățărat, tiroliană și parc de aventură, dar și jocuri, foc de tabără și recitaluri de muzică.

📌Menirea acestor tabere este de a întări încrederea în sine a copiilor din cadrul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere și de a le transmite – prin intermediul voluntarilor prezenți – dragostea pentru munte.

👏Felicitari organizatorilor și tuturor celor care au contribuit la reușita evenimentului, mulțumiri speciale șefului Salvamont-Salvaspeo Cluj, Gheorghe Frățilă, pentru generozitate și implicare! Nimic nu poate egala bucuria oferită acestor copii extraordinari!

Read Previous

S-a inventat prima bicicleta zburatoare. Vezi cum arata si cu cat se va vinde. VIDEO

Read Next

Clujenii s-au bucurat in weekend de o noua editie a Festivalului International de Carte Transilvania