efainlacluj.ro

Cristi Balaj supărat pe oficialii de la U Cluj pentru numărul mic de bilete primite: “Noi am fost ospitalieri!”

Cristi Balaj a a dezvăluit că a avut o cerință pentru fanii echipei sale, dar totul a picat din cauza refuzului gazdelor. Președintele CFR-ului a vorbit deschis despre acest subiect la Playsport Review.

 „Din punctul nostru de vedere, este important ca orice alt joc și dorim să-l câștigăm. Suporterii noștri nu sunt mulțumiți în legătură cu biletele, pentru că eu ca președinte am făcut lobby la ultima partidă care s-a desășurat în Gruia… Am încercat să fim cât se poate de ospitalieri. Am oferit mai multe locuri pentru galeria lor decât cele prevăzute în regulament. Mai mult decât atât, pentru a nu crea incidente, am rugat suporterii noștri, care aveau abonamente sau bilete cumpărate în anumite zone, atunci când au fost ridicați de către suporterii de la U Cluj și s-au mutat într-o zonă unde nu era accesul lor conform biletului achiziționat.

I-am rugat să fie înțelegători. Nu pot decât să-mi cer scuze față de acești suporteri de la CFR Cluj. Am crezut că, după ceea ce s-a solicitat atunci, la următoarea partidă, care se va juca pe Cluj Arena, suporterii noștri vor primi ceea ce și-au dorit și anume poziționarea în aceeași zonă, doar în tribuna superioară. Dorința suporterilor noștri era să aibă aceleași condiții ca suporterii de la Universitatea. Atunci, răspunsul a fost afirmativ, pentru că aveau nevoie de noi să le oferim ceea ce le-am oferit. Am fost cât se poate de ospitalieri. Din păcate, solicitarea noastră a rămas cu un răspuns negativ, după patru zile”, a spus președintele clujenilor la Playsport Review.

Read Previous

Cum arată o școală din cartierul Iris, Cluj, după modernizare! Galerie FOTO

Read Next

Cum a fost prins și imobilizat un șofer sub influența alcoolului care circula haotic prin Cluj