efainlacluj.ro

Cu cat se vand apartamentele la cartierul Elenei Udrea din Sopor. Preturi mici comparativ cu ofertele din Cluj-Napoca

Elena Udrea şi partenerul ei de viaţă sunt printre principalii acţionari ai companiei care construieşte în Cluj cel mai mare proiect imobiliar din Estul Europei. Preţurile apartamentelor sunt neaşteptat de mici comparativ cu ofertele care se găsesc pe piaţa imobiliară din Cluj

Un apartament cu o cameră, având o suprafaţă de 37,91 mp se vinde cu doar 63.800 de euro, de două ori mai ieftin decât alte locuinţe similiare scoase la vânzare în Cluj. Totodată, un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă construită de 41 mp, scos la vânzare prin intermediul unei agenţii imobiliare se vinde cu 70.000 de euro.

„RE/MAX va propune spre vanzare un apartament de 2 camere decomandate situat intr-un complex rezidential deosebit , Transilvania Smart City care se dezvolta in zona Selgros ,aproape de aeroport si de zonele de interes ale orasului. Apartamentul are o suprafata utila de 41.42 mp si dispune de o terasa de 16.98 mp fiind situat la etajul 10 al unui imobil avad regimul de 2S+P+11E+1Er. Termenul de finalizare este luna decembrie 2023. Compartimentarea acestui apartament cuprinde un dormitor, o bucatarie si living open space, o baie, si un hol”, se precizează în anunţ. 

Totodată, un apartament cu trei camere, care are o suprafaţă utilă de 70 mp se vinde, prin intermediul aceleiaşi agenţii, cu 120.000 de euro. 

„Vă propunem spre vânzare un apartament de 3 camere decomandate situat într-un complex rezidenţial deosebit , Transilvania Smart City care se dezvoltă în zona Selgros, aproape de aeroport şi de zonele de interes ale oraşului. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 70.39 mp şi dispune de o terasă de 35.51 mp fiind situat la etajul 9 al unui imobil având regimul de 2S+P+11E+1Er. Termenul de finalizare este luna decembrie 2023. Compartimentarea acestui apartament cuprinde 1 dormitor, o bucătărie şi living open space, 1 baie, şi 1 hol”, se menţionează în anunţ.

Read Previous

Elevii care iau nota 10 la BAC primesc abonament GRATUIT la UNTOLD. Ceilalti primesc reducere

Read Next

Cum a evoluat piata chiriilor in Cluj-Napoca si marile orase din Romania. Care e diferenta de pret intre orase