efainlacluj.ro

Cum a sărbătorit-o Mircea Bravo pe Bunica Lenuța din Chinteni. Surpriza făcută de către actorul clujean. VIDEO

Mircea Bravo, cunoscutul actor și vlogger clujean, a reușit din nou să emoționeze publicul său cu un gest deosebit făcut pentru Bunica Lenuța din Chinteni. Cu ocazia zilei de naștere a bunicii, Mircea Bravo a pregătit o surpriză care a adus lacrimi de bucurie pe chipul bunicii.

Într-un videoclip publicat recent, Mircea Bravo a arătat cum a chemat ceterasii de la Gherla pentru a-i cânta Bunicii Lenuța. Ceterașii, cunoscuți pentru muzica lor tradițională autentică, au umplut casa bunicii cu acorduri vesele și melodii de suflet, creând o atmosferă plină de căldură și tradiție.

Momentul culminant al surprizei a fost atunci când Bunica Lenuța, vizibil emoționată, a început să cânte singură versurile unei melodii tradiționale. Vocea sa plină de nostalgie și emoție a rezonat adânc nu doar cu cei prezenți, ci și cu numeroșii spectatori online. Acest gest simplu, dar plin de semnificație, a subliniat legătura puternică dintre generații și importanța păstrării tradițiilor.

Mircea Bravo, cunoscut pentru umorul său și pentru modul în care promovează valorile autentice românești, a demonstrat încă o dată cât de mult își prețuiește apropiații. Gestul său a fost apreciat de mii de oameni, care au lăsat comentarii de susținere și felicitări.

Read Previous

Transfer de răsunet la Universitatea Cluj: Balázs Dzsudzsák este așteptat la Cluj.

Read Next

O nouă linie de transport va conecta cartierele Între Lacuri și Gheorgheni.