efainlacluj.ro

Cum pot obtine sprijin si finantare antreprenorii din Cluj proprietari de restaurante & HoReCa. Detalii

Antreprenorii din România care dezvoltă servicii pentru industria HoReCa se pot înscrie la un accelerator de business care se va desfășura în următoarele două luni, în perioada iunie – iulie 2022, anunta Startup Cafe

Firmele pot aplica pentru a fi selectate în programul F&B Business Accelerator până la data de 5 iunie iar înscrierile se fac AICI.

Vor fi prezenți peste 40 de traineri și mentori, din domenii precum IT, Retail și FMCG, HoReCa, Marketing și PR, Pricing, Legal și M&A, fiscalitate, consultanță de business, Design Thinking, Fonduri Europene, Educație non-formală.

Antreprenorii înscriși în program vor avea acces la un mentor pentru fiecare business, care îi va ghida și le va oferi feedback pe toată perioada programului de accelerare, vor primi 100 de ore de workshopuri și vor participa la un pitch de finanțare cu cei mai importanți investitori și finanțatori din România.

Trei domenii cu potențial de creștere în HoReCa

  1. Servicii care oferă abonament la mâncare și băuturi – utilizatorii se confruntă cu lipsa timpului pentru a comanda produse de mâncare. Clienții vor totul repede și previzibil pentru o anumită masă a zilei (în special prânzul), când serviciile și accesul trebuie să fie rapide astfel încât aceștia să revină mai ușor la birou.
  2. Abonamente care oferă acces la ingrediente – utilizatorii își doresc să gătească acasă, însă își aleg rețeta și primesc ingredientele deja cântărite și tăiate.
  3. Platforme digitale pentru antreprenori – actualii și viitorii antreprenori din HoReCa au nevoie de unelte și resurse, pe baza unui abonament lunar, care să-i ajute în administrarea afacerii proprii.

Sursa: Startup Cafe

Detalii in linkul de mai jos

https://www.startupcafe.ro/idei-antreprenori/inscrieri-online-accelerator-afaceri-antreprenori-romani-industrie-horeca.htm

Read Previous

Incă un pas spre realizarea Drumului Express de legătura a orașului Cluj-Napoca cu Autostrada A3

Read Next

Romanii sarbatoresc astazi “Ziua Internationala a Dorului”. Romanii sunt singurii care pot transmite un amalgam de emotii printr-un singur cuvant: DOR