efainlacluj.ro

Cum s-a prezentat la RAR un sofer din Cluj. Si-a legat rotile cu funie. GALERIE FOTO

Un şofer inconştient şi-a legat una dintre roţile maşinii cu o funie şi a mers la RAR convins că îşi va putea recupera talonul reţinut pentru că nu avea ITP-ul. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la târg.

S-a întâmplat la Cluj, unde inspectorilor RAR nu le-a venit să-şi creadă ochilor atunci când au văzut maşina. 

„E păcat să pui şurub acolo unde poţi lega cu sârmă”, spune o glumă celebră printre şoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reţinut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP. Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câţiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Registrul Auto Român Oficial. 

Şi asta nu a fost tot. Inspectorii RAR au găsit o mulţime de alte neconformităţi, suficiente pentru a umple o listă.

„Pe lista neconformităţilor se adaugă: nefuncţionarea farurilor şi luminilor pentru frânare, bara faţă compusă din bucăţi prinse cu sârmă, joc în articulaţii şi suspensii, anvelope de alte dimensiuni. Le mulţumim colegilor de la Cluj care au scos de două ori din circulaţie această maşină, atât în urma controalelor în trafic, cât şi după prezentarea la RAR. Am putea spune că şoferul acestui autovehicul nu a primit nici măcar un capăt de aţă de la colegii noştri…”, se mai menţionează în aceeaşi postare.

Foto: Registrul Auto Roman

Read Previous

Celebrii artisti italieni de la “Il Volo” vor canta in premiera in luna IULIE la Cluj!

Read Next

Veste proasta pentru clujeni. Umbrărescu cere retragerea de pe șantierul autostrăzii Cluj – Sălaj. Care este motivul