efainlacluj.ro

Dan Petrescu va ramane antrenorul echipei CFR Cluj pana in 2029

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, susține că Dan Petrescu va rămâne în Gruia până în 2029!

Înfrângerea din ultimul meci al anului, 0-1 vs. Hermannstadt, nu i-a schimbat planurile lui Varga. El anunță că s-a înțeles cu „Bursucul”, care ar mai trebui doar să semneze noul angajament.

Nelu Varga: „Dan Petrescu va fi antrenorul lui CFR Cluj până în 2029”

„Am terminat anul pe locul doi, dar suntem în grafic. Mă întrebați dacă Dan a semnat? Dan Petrescu nu a semnat încă prelungirea, dar nu mă mai întrebați de treaba asta, lucrurile sunt clare între noi.

M-am întâlnit cu patronul acum o lună, cred. Dânsul mi-a propus așa ceva, dar n-am discutat nimic concret. A fost doar o propunere.

Am spus că sunt de acord, dar mai mult n-am vorbit. Poate așteaptă vacanța, nu știu. La finalul acelei discuții, mi-a propus acest lucru, iar eu am spus că sunt de acord. 

Eu mereu am fost de acord cu asta, dar au fost alte probleme. La un club trebuie să știi să treci și peste perioadele grele, să fii unit și în momentele grele, nu doar în cele bune. Dacă va fi așa, n-am de ce să plec aici. Mă simt excelent, am tot ce-mi trebuie. 

În continuare, sper să fac rezultate. Când proiectul este mai lung, ar trebui să fie și răbdare mai multă. Toată lumea știe ce pot face eu dacă mi se dă mână liberă. 

Dacă vin echipe din Anglia vreodată, nu va fi o problemă să ne înțelegem. În rest, nu are rost să plec. Mai am contract un an și jumătate, cred că este OK

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Sursa: GSP

Read Previous

Cum s-a schimbat Romania la 33 de ani de la Revolutie! Ce spune rectorul UBB, Daniel David!

Read Next

Cum a aratat parcarea VIVO MALL de Craciun. VIDEO DRONA