efainlacluj.ro

De la îmbăieri în lac la ninsori și temperaturi de -5 grade în doar câteva zile la Beliș, Cluj.

După o perioadă neobișnuit de călduroasă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi care au depășit 20 de grade Celsius, turistii s-au bucurat de o baie răcoritoare în lacul Beliș din județul Cluj. Cu toate acestea, surprizele vremii nu s-au oprit aici. În următoarele zile, temperaturile au scăzut drastic, ajungând la -5 grade Celsius în zona Beliș. Astfel, pe 17 aprilie 2024, locuitorii și vizitatorii au fost întâmpinați de o ninsoare neașteptată, transformând peisajul într-unul de poveste, cu brazii acoperiți de un strat proaspăt de zăpadă.

Această schimbare bruscă a vremii a surprins mulți, trecând de la atmosfera primăvăratică la cea de iarnă în doar câteva zile. O astfel de fluctuație meteorologică neobișnuită poate avea consecințe diverse asupra mediului înconjurător și asupra activităților desfășurate în zonă.

În timp ce unii se bucură de farmecul adus de ninsori și de peisajul înzăpezit, alții se confruntă cu provocări legate de drumuri impracticabile și de dificultăți în desfășurarea activităților zilnice. Agricultorii și grădinarilor le este dificil să gestioneze schimbările bruște de temperatură, iar flora și fauna locală pot fi, de asemenea, afectate.

De asemenea, aceste fluctuații meteorologice pot avea un impact semnificativ și asupra turismului în zonă. Turiștii care își planificaseră excursii în aer liber sau activități pe lacul Beliș ar putea fi nevoiți să-și reevalueze planurile sau să caute alternative în funcție de condițiile meteo.

Read Previous

VIDEO. Mașinile de deszăpezire au intrat pe mai multe drumuri din județul Cluj. Care sunt drumurile înzăpezite.

Read Next

O replică a Turnului Eiffel din peste 10.000 de piese va fi expusă în weekend la un MALL din Cluj.