efainlacluj.ro

Deputatul Sabin Sărmaș, eliminat din grupurile de WhatsApp ale PNL Cluj după criticile la adresa primarului Emil Boc

Deputatul Sabin Sarmas, membru al Partidului Național Liberal din Cluj, a fost eliminat din grupurile de WhatsApp ale partidului în urma unei postări în care l-a criticat pe primarul Emil Boc. Această acțiune a stârnit o reacție publică din partea deputatului, care a exprimat indignarea sa și a ridicat întrebări cu privire la drepturile membrilor în mediul online.

În postarea sa, Sabin Sarmas a exprimat frustrarea sa față de eliminarea sa din grupurile de WhatsApp ale partidului, subliniind că “nimic nu se compară cu a fi eliminat abuziv dintr-un grup de WhatsApp”. De asemenea, el a pus în discuție necesitatea unei reglementări mai clare și a unor mecanisme de recurs pentru astfel de situații, sugerând inclusiv implicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului sau chiar adoptarea unei legi specifice.

“Pățești multe nedreptăți pe lumea asta, dar nimic nu se compară cu a fi eliminat abuziv dintr-un grup de Whatsapp. Înlăcrimat stau în fața ușii grupului de Whatsapp. Nu știu voi de câte ori ați simțit durerea asta, dar poate știți ceva remedii. Pentru suflet.

Dacă în viața reală avem drepturi, pe Whatsapp de ce n-am avea? Nu vorbim noi de reglementare și reguli în online? Cum se face recurs la o excludere de pe Whatsapp?

Nu știu alte prevederi, dar măcar Convenția europeană a drepturilor omului ar trebui să includă un capitol distinct pentru grupurile de discuții online. Sau poate ar fi cazul să facem o lege pentru problema asta 🤔”a spus Sabin pe Facebook

Cum l-a atacat Sabin Sărmaș pe Emil BOC AICI

Read Previous

CFR Cluj pe locul 5 în topul celor mai iubite echipe de fotbal din România. Ce loc ocupă U Cluj.

Read Next

UBB organizează un eveniment cultural dedicat clujeanului Ibrahim Müteferrika.