efainlacluj.ro

Dezbatere despre relatia dintre sport si nutritie la Cluj cu ocazia Campionatului European de fotbal.

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) și Centrul Italian de Excelență al Confindustria România, „Leonardo Da Vinci”, vă invită la o dezbatere specială dedicată relației dintre sport și nutriție, care va avea loc marți, 20 iunie 2023, începând de la ora 10.30, în Sala Club a Colegiului Academic al UBB (str. Emmanuel de Martonne nr. 1).


Seminarul organizat de Ambasada Italiei la București, în colaborare cu Confindustria România, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Federația Italiană de Fotbal (FIGC) va avea loc la Colegiul Academic al UBB și va viza beneficiile sportului pentru sănătate, alături de importanța obiceiurilor alimentare sănătoase, cu accent pe cele tipice dietei mediteraneene.


La final, studenții prezenți vor primi bilete gratuite pentru a participa la cele trei meciuri de fotbal care se vor desfășura în următoarele zile pe Cluj Arena, în cadrul turneului final al Campionatului European de Fotbal U21. Biletele sunt oferite de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Centrul Italian de Excelență al Confindustria România, „Leonardo Da Vinci”.
Intrarea în sală va fi posibilă în limita locurilor disponibile.

Read Previous

OFICIAL. CFR Cluj si-a anuntat noul antrenor. Mai are in CV un titlu cu echipa din Gruia.

Read Next

Ambasadoarea si consulul Suediei in vizita la UBB