efainlacluj.ro

Doi politisti clujeni au salvat viata unui barbat de 46 de ani dupa ce i-au acordat prim-ajutor.

Probabil că azi, mulți dintre noi ne-am început ziua cu o constatare: Vineri 13!
În rândurile celor superstițioși este considerată o zi predispusă la ghinion sau care poate aduce chiar nenorociri.

Vă aducem însă un argument pentru a nu ne lăsa îmbrăcată rațiunea în frică și întărirea convingerii că în oamenii de lângă noi putem găsi sprijin în situații grele.

Începem cu grija manifestată de un domn taximetrist, care a anunțat echipajul Secției 6 Poliție Florești, aflat în patrulare pe strada Eroilor, despre faptul că în interiorul unei societăți comerciale, se află o persoană în stare de inconștiență.

Agentul șef de poliție Salem Eduard, alături de sergentul major din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, Bugeag Cătălin s-au înțeles din priviri, fără să stea pe gânduri, despre cum pot interveni în ajutor.

În timp ce politistul a poziționat corespunzător bărbatul și a început manevrele de resuscitare prin masaj cardiac, colegul de arme, Cătălin, a sunat rapid pentru solicitarea ajutorului medical ISU SMURD.
Efortul nu a fost în zadar, manevrele primului ajutor acordate corect de Eduard până la sosirea specialiștilor au fost esențiale în lupta pentru viața bărbatului.
În cele din urmă bărbatul de 46 de ani a fost stabilizat, fiind transportat la o unitate medicală.

Grijă pentru oameni, cunoștințe de bază pentru acordarea primului ajutor, curajul, unitatea echipei și dăruirea specialiștilor.

Cuvinte cheie care azi au un singur înteles: Viață!❤️

ISU CLUJ

Read Previous

La Gradina Botanica din Cluj-Napoca au inflorit ghioceii si alte plante dornice de primavara. GALERIE FOTO

Read Next

VIDEO. Dezvaluirile RECORDER despre abuzurile serviciului SECRET al Ministerului de Interne nu au fost preluate de catre TELEVIZIUNI.