Persoanele cu dizabilități din Cluj-Napoca pot depune cereri pentru persoanele cu dizabilități.
Carmangeria Pasini, un business de familie pornit în 2017 de Simion Tintelecan în Gherla, judeţul Cluj, a crescut de trei ori în patru ani, spune fondatorul său pentru Ziarul Financiar
Pentru business următoarea etapă este să investim în tehnologie nouă şi să lucrăm la capacitatea maximă a fabricii, iar pentru asta mai avem nevoie de două persoane. Sunt luni în care producem 1.500 de kilograme de salam crud-uscat şi luni în care producem 3.000 kg de salam crud-uscat, în funcţie de cât vindem. Cu criza de acum, pot spune că 2021 nu a fost un an rău. Am reuşit să cresc businessul de trei ori faţă de momentul în care am început“, a spus Simion Tintelecan în cadrul emisiunii ZF Agropower, un proiect susţinut de Banca Transilvania şi Profi
Tintelecan s-a întors în 2017 din Italia, unde a locuit 17 ani şi a lucrat în domeniul cărnii. Pariul său principal a fost pe producţia de salamuri crud-uscate, care a crescut de la an la an, dar acum face şi produse tradiţionale din carne, scrie Ziarul Financiar
„Am ales să fac salamul italian în România, pentru că am simţit că piaţa este în schimbare şi a fost o alegere foarte bună” spune Simion Tintelecan, fondator, Carmangeria Pasini
Stirea completa pe Ziarul Financiar