efainlacluj.ro

Dupa mai multe incendii in blocuri, Florestiul monteaza 25 de hidranti noi. Primarul avertizează asupra grătarelor făcute pe balcon

Bogdan Pivariu anunta că se montează 25 de hidranți noi, pentru a ușura intervenția pompierilor, însă îi atenționează pe locuitorii care fac grătare pe balcon să fie mai atenți.

Ce spune Bogdan Pivariu, primarul comunei Floresti:

STOP INCENDIILOR!!!! Lansăm un apel la responsabilitate și responsabilizare a cetățenilor în modul de exploatare a spațiilor din blocurile de locuințe.

Prevenirea incidentelor nefericite ține în principal de seriozitatea noastră a tuturor. Presupuse "grătare în balcon", instalații ambientale și electrice improvizate sau surse de foc lăsate nesupravegheate pot produce tragedii care trebuie prevenite!!

Incendiile înregistrate în comuna Florești în ultimele luni au evidențiat o serie de zone cu imobile de locuințe, vulnerabile la capacitatea de reacție și intervenție a autorităților în cazul unor astfel de incidente, dar și situații de comportamente vecine cu inconștiența, care distrug vieți și produc pagube. Independent de situațiile proiectelor construite până acum, în urma analizelor efectuate împreună cu reprezentanții Companiei de Apă Someș și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, am decis locațiile pentru instalarea a 25 de noi hidranți supraterani în comuna Florești, pe mai multe străzi, inclusiv în zonele afectate de incidentele regretabile din acest an, și am demarat procedurile necesare în acest sens.

Read Previous

VIDEO.Impresionant! Inca o medalie de AUR pentru romanul de 17 ani la Mondialele de Natatie. Si-a ridiculizat adversarii cu experienta

Read Next

Superb. Cat de fain arata noua baza sportiva din Manastur facuta la standarde europene. Imagini surprinse cu drona.