efainlacluj.ro

Emil Boc a făcut un tur VIDEO al Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca. Ce găsesc clujenii în Piața Unirii.

În spiritul sărbătorilor de iarnă, primarul Emil Boc al municipiului Cluj-Napoca a oferit o perspectivă virtuală asupra frumuseții Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca, deschis zilele trecute în Piața Unirii. Cu ajutorul telefonului, edilul a realizat un tur video aducând în casele oamenilor atmosfera festivă și bucuria specifică acestei perioade.

Piața Unirii din Cluj-Napoca devine, în fiecare an, un adevărat tărâm al magiei în perioada sărbătorilor de iarnă. Iluminatul feeric, mirosul îmbietor al produselor tradiționale și atmosfera plină de veselie atrag mii de vizitatori în această zonă centrală a orașului.

Emil Boc a evidențiat standurile cu produse tradiționale, unde localnicii și turiștii pot găsi o varietate de delicii specifice sărbătorilor de iarnă: de la produse de patiserie și dulciuri artizanale la obiecte de artizanat lucrate manual.

Primarul a făcut și o oprire la scenă, unde artiști locali și grupuri de colindători aduc în fiecare seară un spectacol captivant pentru cei prezenți.

Read Previous

Magia Crăciunului prinde viață în coronițe. Clujenii pot participa la un atelier de creație de neuitat.

Read Next

Colecta de Alimente se va desfășura în 15-17 decembrie 2023 în câteva sute de magazine din toată țara