efainlacluj.ro

Emil Boc dupa ce echipa CFR Cluj a fost “interzisa” pe Cluj Arena: “E o decizie inteleapta”

Primarul Municipiului Cluj-Napoca a vorbit la Napoca Live despre decizia prin care echipa de fotbal CFR Cluj, campioana Romaniei din ultimii 5 ani nu va fi lasata sa joace pe stadionul Cluj Arena.

“Am văzut că decizia clubului a fost de a retrage solicitarea și cred că e o decizie înțeleaptă. S-a discutat, s-a analizat, e o temă care nu trebuie să dezbine comunitatea, ci să o unească. Pentru asta avem nevoie de calm, de echilibru.

Decizia de a retrage solicitarea mi se pare bună în acest moment și de a lăsa viitorul deschis pentru discuții. Cu două echipe în prima ligă suntem într-o altă logică. E bine ca aceste lucruri să se facă echilibrat și nu cu heirupul. Trebuie să existe dialog între cluburi, dialog între galerii, dialoguri în comunitate, lucruri care trebuie pregătite.

Meciul din octombrie ar trebui să fie privit ca o sărbătoare a Clujului, toți suntem clujeni, să ne susțintem echipa cu fair-play, nu cu ură și dezbinare. Nu punem o ștampilă pe toată galeria unei echipe.

Este admirabil să vezi o galerie care cântă 90 de minute și susține echipa, într-o atmosferă europeană. Evident că acolo unde există persoane care nu corespund exigențelor, trebuie avut atenție”, a spus primarul la Napoca Live

Read Previous

Festivalul SoNoRo vine la Cluj cu 8 concerte inedite. Unde te poti bucura de acces liber

Read Next

Universitatea Babes Bolyai semneaza un parteneriat important cu mediul de afaceri din Italia.