efainlacluj.ro

Emil Boc l-a sunat pe Șumudică! Îl vrea antrenor la Universitatea Cluj.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit în cadrul emisiunii Digi Sport Special că Marius Șumudică ar fi primit deja o ofertă din partea unei echipe din SuperLiga României, Universitatea Cluj.

Concret, Decebal Rădulescu a declarat că Marius Șumudică ar fi fost sunat de către primarul Clujului, Emil Boc, care i-ar fi cerut să vină la ”U” Cluj, în locul lui Anton Petrea.

Jurnalistul a dezvăluit chiar și suma pe care Marius Șumudică le-ar fi cerut-o ardelenilor, 500.000 de euro pe sezon, sumă care cuprinde și salariile celor din staff-ul său.

Am o informație, am auzit că primarul Emil Boc l-a sunat ieri sau azi dimineață pe Marius Șumudică să îi facă o ofertă, să îl cheme la Cluj.

Înțeleg că s-au avansat și niște sume. Marius ar fi cerut 500 de mii de euro pe sezon pentru el și staff. Ideea era că are șase oameni în staff, cam 3.500 pentru fiecare om, iar, pentru el, cam 20.000 de euro pe lună. Sunt nemulțumiți de Petrea, astea erau zvonurile după primul, al doilea meci.

E interesant dacă s-ar face mutarea asta. Sunt niște jucători acolo, a văzut, a simțit, a mirosit că ar exista potențial. Eu așa știu, că i s-a făcut o ofertă, chiar primarul Clujului l-a sunat. Nu știu dacă au mers mai departe”, a spus Decebal Rădulescu la emisiunea Digi Sport Special.

Read Previous

Cum era ținut postul Sfintei Mării de către oamenii satelor

Read Next

Incompetența guvernului ucide micile afaceri din România. Economia țării este dinamitată