efainlacluj.ro

Era propagandei AI a început! Fotografiile cu Donald Trump arestat au devenit virale. Galerie FOTO

Era propagandei AI a început cu lansarea Midjourney V5, care generează imagini incredibil de realiste și greu de distins de realitate.

Fotografiile cu Donald Trump arestat au devenit virale, iar o mare parte a populației le-a considerat adevărate, stârnind multă agitație pe internet.

Progresele făcute în ultimul an au fost uluitoare, lăsând pe cineva să se întrebe ce noi dezvoltări va aduce anul viitor.

Disclaimer (notă): Aceste imagini, care arată că Trump este arestat de ofițeri de poliție, au fost create de jurnalistul Bellingcat Eliot Higgins folosind tehnologia AI.

Ele nu sunt reale.

Ce părere aveți despre aceasta evolutie a tehnologiei? 🤔

Inteligenta artificiala (AI) are si va continua sa aiba un impact semnificativ asupra vietii noastre in viitor. In timp ce este dificil de prezis cu exactitate cum va arata acest viitor, exista o serie de moduri prin care AI ar putea influenta vietile noastre in urmatoarele decenii. Iata cateva dintre acestea:

  1. Locurile de munca: AI poate fi utilizata pentru a automatiza sarcini repetitive si pentru a prelua sarcinile care necesita capacitatea de procesare a datelor mai rapid si mai precis decat oamenii. Acest lucru ar putea duce la o schimbare semnificativa a tipurilor de locuri de munca disponibile si ar putea necesita o reconversie profesionala pentru multi oameni.
  2. Sanatatea: AI poate fi utilizata pentru a ajuta la identificarea si tratamentul unor afectiuni medicale, precum si pentru a dezvolta medicamente noi si a imbunatati tratamentele existente. In plus, AI poate fi utilizata pentru a ajuta la imbunatatirea sistemelor de ingrijire a sanatatii, precum si pentru a ajuta la analiza datelor medicale si a informațiilor de cercetare.
  3. Transportul: AI poate fi utilizata pentru a imbunatati siguranta si eficienta transportului prin intermediul vehiculelor autonome si a sistemelor de trafic inteligent. Aceste tehnologii ar putea duce la o reducere a accidentelor de trafic si la o reducere a timpului de calatorie.
  4. Educatia: AI poate fi utilizata pentru a personaliza experienta de invatare a elevilor si pentru a ajuta la detectarea si remedierea deficientelor de invatare. In plus, AI poate fi utilizata pentru a ajuta la dezvoltarea de noi metode de invatare si la imbunatatirea proceselor de evaluare.
  5. Securitatea: AI poate fi utilizata pentru a ajuta la detectarea si prevenirea infractiunilor si a actelor de terorism, precum si pentru a proteja informatiile si infrastructura critica.

In concluzie, AI poate fi utilizata pentru a aduce imbunatatiri semnificative in viata noastra, dar poate fi si o amenintare daca nu este utilizata cu responsabilitate. Este important ca oamenii sa fie implicati in dezvoltarea si utilizarea AI si sa fie luati in considerare factori etici si de securitate.

Read Previous

Una dintre bijuteriile arhitecturale ale Clujului, Muzeul Farmaciei, Casa Hintz, aproape de deschidere. Galerie FOTO

Read Next

Turnul Pompierilor a avut peste 1900 de vizitatori in primele 4 zile de la deschidere. Galerie FOTO