efainlacluj.ro

Evenimentul care aduce România pe harta mondială a tehnologiei se desfășoară într-un format inedit la Cluj-Napoca

Techsylvania, evenimentul de referință în domeniul tehnologiei din România, își sărbătorește a zecea ediție cu o propunere inedită. Anul acesta, evenimentul se va desfășura într-o nouă locație, Cluj Innovation Park din Cluj-Napoca, între 7 și 8 iunie, și va aduce participanților un program divers, ce cuprinde conferința propriu-zisă, workshop-uri, sesiuni Q&A și evenimente satelit.

Una dintre marile atracții ale Techsylvania este prezentarea unor invitați de excepție, care vor aduce în premieră în România perspective noi asupra tehnologiei. Printre aceștia, se numără Lars Rasmussen, creatorul celei mai utilizate aplicații de navigare, Google Maps, care are peste 1,2 miliarde de utilizatori.

Pentru pasionații de e-commerce, evenimentul îl aduce pe scena Techsylvania pe Al Doan, fondatorul unui imperiu în domeniul quilting-ului evaluat la 100 de milioane de dolari și care a achiziționat două orașe pentru a-și dezvolta afacerea.

Pe lângă aceștia, lista impresionantă de speakeri care vor urca pe scena Techsylvania include personalități precum Scott Chacon, cofondatorul și vânzătorul platformei GitHub, evaluată la 7,5 miliarde de dolari și folosită de peste 100 de milioane de dezvoltatori; Slava Rubin, fondatorul platformei de crowdfunding Indiegogo, cunoscută în întreaga lume; Yossi Matias, directorul fondator al Centrului Google din Israel și lider al eforturilor de inteligență artificială în Europa; și Prințul Constantijn van Oranje al Olandei, un susținător important al ecosistemului tehnologic din Țările de Jos.

“La a zecea ediție a conferinței Techsylvania am invitat nu doar lideri de companii globale, ci și reprezentanți ai unor companii românești de top. Acest lucru demonstrează faptul că România este o țară cu potențial uriaș în ceea ce privește investițiile în diverse domenii precum cel financiar-bancar sau cel al inteligenței artificiale. Evenimentul Techsylvania este în continuă creștere, atrăgând participanți prin temele inedite și prin speakerii de valoare prezenți”, a declarat Vlad Ciurca, co-fondator al Techsylvania.

La evenimentul din acest an, se așteaptă participarea a peste 3.000 de oameni din mediul corporate, dar și din toate domeniile antreprenoriatului, inclusiv tehnologie și IT

Read Previous

Cluj-Napoca: Transformarea unui tramvai în laborator de cercetare și dezvoltare de tehnologii avansate de mobilitate

Read Next

Provocarea off-road interzisă în țările europene, își găsește loc în Munții Carpați