efainlacluj.ro

Expoziție de Fluturi Vii la Grădina Botanică din Cluj. Când și cum se poate vizita. Galerie FOTO

Cu bucurie și entuziasm, Grădina Botanică din Cluj anunță deschiderea celei mai recente expoziții de fluturi vii, intitulată “Petale Zburătoare – Lepkék a levegőben.” Această expoziție aduce în atenția vizitatorilor fascinanta lume a fluturilor și oferă oportunitatea de a experimenta în mod direct frumusețea și diversitatea acestor creaturi delicate.

Data și Orarul Expoziției

Expoziția va fi deschisă începând cu data de 23 septembrie 2023 și va funcționa până pe 8 octombrie 2023. Ora de deschidere este 10:00 dimineața, iar expoziția se închide la ora 16:00. Este important de menționat că aceste ore au fost alese cu grijă pentru a coincide cu perioada de maximă activitate a fluturilor, oferind astfel vizitatorilor o șansă unică de a-i vedea în acțiune.

Accesul Grupurilor Organizate

În timpul săptămânii, de luni până vineri, între orele 10:00 și 13:00, grupurile organizate (cu 15-25 de persoane) sunt așteptate cu prioritate. Pentru a facilita vizita, este necesară programarea în avans, cu cel puțin o zi înainte de vizită, folosind acest link: https://calendly.com/fbg_ubb/expo_fluturi. Perioada de vizitare pentru grupurile organizate este de 20 de minute, asigurând astfel o rotație eficientă a vizitatorilor.

Read Previous

Programul transportului de noapte, valabil din data de 25 septembrie

Read Next

U Cluj poate ajunge pe loc de play-off cu o victorie astăzi împotriva Universități Craiova. VIDEO